Header Ads

ads header

Flash News

Ajaibnya Melayu dan Malaysia iniKebiasaannya di seluruh dunia, yang tertindas adalah golongan minoriti dan penindasnya adalah dari golongan majoriti.

Contoh penindasan yang terjadi adalah di USA. Dimana black peoples golongan minoriti ini dijadikan hamba abdi, tiada hak mengundi dan lain-lain hal lagi. Mereka telah bangkit dan melawan penindasan ini sehingga kemuncaknya Barack Obama telah dilantik menjadi Presiden of USA.

Penindasan yang sedang berlaku adalah golongan minoriti umat islam di China dan India. Mereka ini telah ditangkap, dibunuh dan pelbagai perkara lagi.

Ajaibnya, melayu golongan majoriti ini akan ditindas jika Dato Seri Anwar Ibrahim (Islam & melayu) dilantik sebagai PM ke 8 Malaysia kata sebahagian melayu di Malaysia ini.

Segala kelebihan bumiputera telah termaktub dalam perlembagaan, quota kemasukan U tetap ada untuk melayu ini, dan bermacam-macam lagi kelebihan melayu terjamin tapi kini digugut oleh golongan minoriti. Golongan Majoriti kini ditindas kerana...

Apa yang cuba dibawa oleh PH adalah menaikkan semua bangsa bukan melayu sahaja. Salahkah niat itu?

Renung-renungkan~~~


MR :  Melayu Islam jangan jadi bodoh tersilap kali ini...


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


Tiada ulasan