Header Ads

ads header

Flash News

Idris Haron tetap bersama UMNOMASJID TANAH: Bekas Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Idris Haron hari ini menyatakan sokongan teguh kepada UMNO negeri bagi membentuk gabungan kerajaan baharu di negeri ini.

Pendirian Ketua Pembangkang itu sekali gus melenyapkan spekulasi kononnya beliau enggan memberi kerjasama menandatangani Akuan Bersumpah (SD) untuk dipersembahkan kepada Yang Dipertua Negeri, Tun Dr Mohd Khalil Yaakob.

“Mesyuarat tadi agak ‘suspen’ kerana di peringkat penghujungnya saya mengucapkan selamat tinggal pada Barisan Nasional (BN), tetapi saya alu-alukan pula kehadiran saya dalam Perikatan Nasional.

“Setelah saya umumkan akan memeluk Perikatan Nasional, rasa macam menang Pilihan Raya apabila semua rakan memeluk saya,” katanya sambil berseloroh.

Idris menyatakan pendirian itu pada sidang media selepas mesyuarat Badan Perhubungan UMNO Negeri yang dipengerusikan oleh Pengerusinya, Datuk Seri Ab Rauf Yusoh di sini malam ini.

MR :  Seminggu dua banyak 'katak'


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


Tiada ulasan