Header Ads

ads header

Flash News

Saya Tak Sokong Negara Islam - Anwar Ibrahim


Sebelum membuat keputusan sokong Anwar dengar baik-baik sebab bila kita mati Allah pasti hisab walaupun sebesar zarah. Cara terbaik keluar parti PKR atau AMANAH bersama dengan mereka yang nak Islam. Sekurang-kurang kita ada jawapan dihadapan Allah sw.t.

Kenyataan Anwar yang tidak menyokong Slogan Negara Islam ketika diwawancara oleh wartawan ABC. Benarlah perjuangan Anwar menegakkan Islam sudah hilang, kerana itu dia lebih mementingkan orang bukan Islam


MR :  Allah sebaik-baik tempat mengadu... Kalau kita rasa kita benar-benar Islam


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


2 ulasan:

  1. Puak munafik liberal lidah biawak memang bersikap anti-Islam. Mereka sanggup bersekongkol dengan puak kafir harbi DA-Pigs untuk menindas agama Islam Dan menafikan hak umat Islam.

    BalasPadam
  2. Bismillahirrahmanirrahim.
    Sebenarnya kita tidak perlu mengabar gemburkan apa pendirian dalam hati.yang paling utama sekali pelaksanaan nya kerana perlaksanaan yang dapat dilihat dalam segala sudut.pekara dalaman atau pendirian khas untuk pencipta agar teradatnya jauh atau terhindar dari riak dan yang sewaktu dgn.itu teramat penting jika kita memahami maksud hidup berAgama.musuh sebenar adalah diri kita sendiri.Ini afa

    BalasPadam