Header Ads

ads header

Flash News

Sekarang baru nak cakap tentang rakyat? - Annuar Musa


KUALA LUMPUR: Setiausaha Agung UMNO Tan Sri Annuar Musa menempelak Nga Kor Ming supaya jangan terlalu sombong dalam membuat sebarang kenyataan.

Teguran itu diberi Annuar susulan kenyataan Timbalan Setiausaha Agung DAP itu yang menyifatkan pembentukan 'kerajaan pintu belakang' adalah bercanggah dengan Perlembagaan Persekutuan dan salah di sisi undang-undang.

"Semua Ahli Parlimen mewakili rakyat. Sebab itu jangan terlalu sombong.

"Sekarang baru nak cakap tentang rakyat, selama dua tahun anda 'kencing' rakyat!" tulis Annuar dalam kemas kini di akaun Twitter.


Dalam kenyataannya pada Ahad, Nga berkata Malaysia adalah negara demokrasi berparlimen, justeru aspirasi dan mandat rakyat wajib dihormati oleh semua pihak.

Beberapa parti besar mengadakan mesyuarat khas di Kuala Lumpur dan Petaling Jaya pada Ahad, sebelum bertemu dalam satu majlis makan malam di Hotel Sheraton, Petaling Jaya.
Ia mencetuskan spekulasi bahawa akan terbentuknya gabungan pakatan kerajaan baharu dalam tempoh terdekat, namun semua pemimpin masih bertindak mengunci mulut.


MR :  Jika rakyat setuju... rasanya tak perlu pru..


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


Tiada ulasan