Header Ads

Header ADS

Jika benar PAS menyertai PN, UMNO tetap dengan pendirian untuk tidak menyertai PN pada PRU-15


Ramai yang resah gelisah apabila menerima berita bahawa PAS menyertai Perikatan Nasional (PN). Jangan risau kerana pendirian UMNO tetap tidak berubah.

1. Jika benar PAS menyertai PN, UMNO tetap dengan pendirian untuk tidak menyertai PN sebagai parti komponennya untuk hadapi PRU-15 akan datang;

2. Jika PAS bersedia menggunakan lambang PN, UMNO tetap dengan pendirian untuk kekal menggunakan lambang BN (Dacing) dalam PRU-15 akan datang.

Yang penting, UMNO tetap berpegang kepada Piagam Muafakat Nasional yang telah dimeterai dan disaksikan umat dengan linangan air mata.

Yang penting, UMNO-BN dan PAS-PN harus terus kekal bekerjasama dan bermuafakat untuk menghadapi DAP-PH dengan mengelakkan pertandingan 3 penjuru.

 Dr Asyraf Wajdi

#Sumber : FB   

MR :  Mesti ada keterbukaan baharulah PAS, UMNO dan BERSATU boleh membantu rakyat dan membentuk kerajaan  


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt





............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


7 ulasan:

  1. Itu la .patutnye tunggu pru 15.
    Mn lawan ph.

    BalasPadam
  2. Klau gabung pun x pe kn demi islam dan melayu knp ssh sgt nk berbaik sesama melayu

    BalasPadam
    Balasan
    1. minggu lepas kata ramai yang kuar bersatu masuk pejWANG depa kata bersatu lumpuh mampos daah kikikiki..

      skg berapa jota ahli parti pejWANG berapa ribu cawangan dah tubuh.. berapa jota bahagian dah ada ceciter..!!

      kikikiki.. Bersatu yg dah 22 bolan ni pun tenggelam timbul ajer lagak besau ajer.. bekas bersatu pejWAaNG bole minta atok boboi atau marzuki fake degree comfirmkan berapa jota ahli pejWANG dah ada skg ni... cite le skett..!!

      ... ceciter brapa jota dah ahli pejWANG..!?

      Padam
  3. cakap aje gabung demi Islam. Hakikatnya pak lebai dah sedap jadi menteri. itule ceritanya....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau macam ni you punya attitude. Sampai bila2 pun DAPIGS akan bermaharajalela di bumi Malaysia yg tercinta ini. You Akan merempat di Negara sendiri.

      Padam
  4. Masalahnya Presiden UMNO yang ada sekarang, telor dia dah kena genggam. KeKanan pun tak leh, kekiri pun tak leh. Dah jadi macam lembu. Gebang kuat, habuk tarak. MT pun banyak yang dah ter makan budi, terpaksa jual body. Kalau parti tertua ke, terbesar ke, pun tak guna kalau semua pemimpin yang ada dah macam haprak. Nak menyatukan melayu? Porah...

    BalasPadam
  5. Takpe, asal bukan cina DAP.

    BalasPadam

Imej tema oleh A330Pilot. Dikuasakan oleh Blogger.