Header Ads

ads header

Flash News

Saya suruh Zahid bubar UMNO sekarang Dr Mahathir dah mengaku


KUALA LUMPUR: Tun Dr Mahathir Mohamad berkata, beliau menyuruh Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi membubarkan UMNO kerana parti itu sudah tiada.

Dr Mahathir yang juga Pengerusi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU), berkata UMNO kini hanyalah badan berdaftar yang tidak lagi memperjuangkan kepentingan bangsa, agama dan negara.
ADVERTISING

“Secara benar, sudah tiada UMNO cuma satu badan, prinsip perjuangannya sudah tidak ada. Apa perlunya ahli UMNO kekal dalam parti yang sudah tinggal perjuangannya, yang utamakan duit, ‘cash is king’?

“Sebab itu, UMNO yang semacam itu perlu dibubar,” katanya dalam rakaman video temubual yang dimuat naik di media sosial BERSATU, hari ini.

Dr Mahathir mengulas kenyataan Presiden UMNO itu sebelum ini bahawa beliau diminta membubarkan UMNO dan menyertai BERSATU.

Perdana Menteri berkata, UMNO yang dipandang tinggi sebelum ini kini dipandang jijik oleh semua kaum di negara ini.

“Dulu, UMNO tidak pernah kalah. UMNO kalah sejak menyeleweng disebabkan pemimpin mengutamakan duit daripada perjuangan,” katanya.


MR :  Mahathir ni pasal cakap, keling, ular semuanya level bawah lagi lah!


Iklan Teks (hanya RM20 sebulan):
 Sistem Mudah Untuk Anda Menjana Pendapatan Online Secara Sambilan
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

1 ulasan:

  1. Rupanya Tun M masih tak berubah sikap dah tua begini masih bahkan makinterok putar alam dia.Pengikut dia dah kena brainwash apa kata beliau semuanya betul belaka.

    BalasPadam