Header Ads

ads header

Flash News

DAP dilabel sebagai parti anti Islam


Sekarang mungkin masa terbaik untuk DAP menunjukkan kepada rakyat Malaysia yang mereka bukannya anti Islam dengan mengambil tindakan kepada P. Ramasamy.

1. Apakah DAP tahu penglibatan P. Ramasamy dalam LTTE yang telah dilabel sebagai kumpulan pengganas oleh 32 negara?

2. Jikalau DAP tahu dan masih menerimanya malahan mencalonkan beliau utk bertanding dan dilantik Timbalan Ketua Menteri II Pulau Pinang, adakah DAP menyokong ideologi dan penglibatannya sebagai AJK LTTE?

3. Jikalau DAP tidak tahu akan penglibatannya dalam LTTE semasa beliau menyertai DAP, apakah tindakan yang akan diambil oleh DAP terhadap ahlinya yang mempunyai kaitan dengan kumpulan pengganas sebagaimana disenaraikan oleh 32 negara?

4. Logik P. Ramasamy tidak boleh pakai langsung apabila mengatakan LTTE bukan kumpulan pengganas tetapi pejuang kebebasan kerana Dr. Zakir Naik bukan sahaja bukan pengganas malahan tidak ada kaitan dengan mana-mana kumpulan pengganas sebagaimana penglibatan P. Ramasamy dalam LTTE secara rasmi.

32 negara telah senaraikan LTTE sebagai kumpulan pengganas sedangkan tiada negara senaraikan secara rasmi Dr Zakir Naik sebagai pengganas dan Interpol dan Hakim Mahkamah Tinggi India telah membatalkan dakwaan kerajaan India kepada DZN.

Cadangan kepada DAP, is now or never. Ini peluang terbaik mereka untuk buktikan mereka bukan anti Islam dengan mengambil tindakan terhadap P. Ramasamy.

DAP, this is your best chance to do something.

Firdaus Wong Wai Hung
FB
............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

IKLAN BERBAYAR :

4 ulasan:

 1. Paling kuat tindakan Dap ialah suruh Ramasamy tutup mulut dan berharap agar isu ini mati dgn sendirinya, sebagaimana isu dana 1.2 billion Israel kpd Dap yg LKS ugut nak saman Razali tu tp sampai hari ini senyap terus. Dap tak mampu nak buat lebih drp itu yg akan menyakitkan hati pengundi tegar mereka.

  BalasPadam
 2. DAP Hina Islam, Kenapa Pakatan Diam? – Ridhuan Tee
  Aug 5, 2017

  https://www.mynewshub.cc/utama-sensasi/dap-hina-islam-kenapa-pakatan-diam-ridhuan-tee/

  BalasPadam
 3. musuh islam takkan ambil tindakan terhadap yg memusuhi islam...kjaan pasal apa diam?

  BalasPadam
 4. jawatan2 tertinggi dap di kuasai kristian evangelist yg cukup memusuhi islam dan menyokong negara haram jadah israel.evangelist jugak aggresif memurtadkan org islam di malaysia ni(semua jenis kristian di malaysia ni memang memurtadkan orang islam).tapi kristian evangelist ada kuasa politik dan kuasa pemerintahan negara.contoh terbaik joseph lim guan eng - menteri kewangan.

  BalasPadam