Header Ads

ads header

Flash News

Kenapa DAP tak ambil tindakan kepada Mohamed Razali Bin Abd Rahman sehingga sekarang?Mohamed Razali Bin Abd Rahman bekas orang kanan DAP menceritakan tentang Dana Politik yang diperolehi oleh Parti DAP. Rakaman ini mendedahkan sumber Dana DAP yang dikatakan daripada negara-negara seperti Eropah, United Kingdom, Belanda, Sweeden, Australia dan Us. Mereka juga mendapatkan Dana Politik daripada kontraktor yang telah dibantu mereka bagi mendapatkan projek, kongsi gelap dan rumah urut.

MR :  Nak saman, terburai semua rahsia


Iklan Teks (hanya RM20 sebulan):
 Sistem Mudah Untuk Anda Menjana Pendapatan Online Secara Sambilan
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 BERMINAT MENCARI pendapatan tambahan dan ingin menggunakan simkad terbaru?Boleh layari onlinekerjaya.com/9867 untuk maklumat lanjut

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

4 ulasan:

 1. .
  Tanpa kawalan, parti seperti cineDap akan jadi kaya raya. Sejarah merekodkan, kekayaan adalah berkadar songsang dengan idealism. Makanya bila dah kaya, manifesto yang ideal itu dibakul sampah kan. Gebang bukan main, nak buat bill pembiayaan partai2 siasahkonon-kononnya. Sampai lar belum nampak yang ianya akan masuk dewan. Makanya kalau ikutkan gebang cineDap, Mathilder pun digambarkan sebagai teman sepermainan dam aji kat atas sana.

  BalasPadam
 2. Jika parti ultra kiasu roket mendakwa bekas orang kanan roket di mahkamah, maka akan terbongkarlah semua kejahatan roket di balik tabir di dalam mahkamah. Sudah pasti sifu roket tidak mahu pekung roket pecah mengeluarkan nanak yang amat busuk !!!

  BalasPadam
 3. Puak amanah marah bagi amanah dap lagi suci dari perjuangan pas menegakkan pemerintahan islam.

  BalasPadam
 4. Sebelum wujud Parti Amanah, bukankah tok2 lebai PAS dulu yang pernah dok berkawan dan berpeluk erat dengan dengan DAP dan PKR dulu? Sat kata DAP tu komunis sat kata tidak. Sat kat Kristian.

  BalasPadam