Header Ads

ads header

Flash News

20 kenderaan tersadai di Lebuhraya Besraya, Petronas mohon maaf


PETALING JAYA: Petronas Dagangan Berhad mengeluarkan permohonan maaf selepas kira-kira 20 kereta tersadai di sepanjang Lebuhraya Sungai Besi pagi ini selepas mengisi minyak di stesen Petronas Solaris Besraya.

Dalam satu kenyataan, syarikat itu berkata pihaknya sudah mendapatkan pelanggan yang terjejas dan akan membayar pampasan kepada mereka dengan sewajarnya.

“Penilaian awal kami menunjukkan perkara ini berlaku disebabkan salah urus produk yang berlaku hanya di stesen ini.”Petronas menambah pihaknya telah menutup stesen minyak itu buat sementara waktu untuk menyiasat perkara tersebut.

“Kami mengambil serius perkara ini dan memohon maaf dengan tulus kepada semua pelanggan kami atas kesulitan yang ditimbulkan.

“Kami memberi jaminan stesen Petronas yang lain tidak terjejas. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap perkara yang serius ini dan kami memohon maaf sekali lagi.”

MR :  Ni mesti masuk air kencing kerajaan PH


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 MENCARI SESIAPA yang berminat niaga di shopee peluang raih pendapatan rm lumayan setiap hari lawati bit.ly/2A86ypP
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

Tiada ulasan