Header Ads

ads header

Flash News

Dulu arwah ni baik..sama-sama susah dengan rakyat..sukar cari ganti..dulu arwah ni baik..sama2 susah dgn rakyat..sama perjuangkan turun harga minyak. sukar cari ganti.. Sekarang ada mirip macam arwah ni. tapi perangai huduh.. mulut dah celupar.. agama sendiri dia ni rosakkan.MR :  Tajamnya


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Sistem Mudah Untuk Anda Menjana Pendapatan Online Secara Sambilan
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 MENCARI SESIAPA yang berminat niaga di shopee peluang raih pendapatan rm lumayan setiap hari lawati bit.ly/2A86ypP

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

5 ulasan:

 1. Dulu lain sekarang lain............

  BalasPadam
 2. Satu malaysia kena HON argar arwah memiliki kekuatan roh untuk merayu kepada kerajaan hip hop untuk menurunkan harga petrol meskipun sudah berlainan alam.

  BalasPadam
 3. Iman tidak boleh diwarisi walaupun rupa anak mirip macam bapanya. Malanglah jika bapak warak tetapi anak pula menjadi kepala bapak munafik liberal.

  BalasPadam
 4. Tuan / Puan,
  Saya adalah pembiayaan dalam talian yang mempunyai reputasi, sah, dan pemberi pinjaman wang yang terakreditasi. Saya meminjamkan wang kepada individu dan badan yang bekerjasama yang memerlukan bantuan kewangan. Adakah anda mempunyai kredit yang buruk atau adakah anda memerlukan wang untuk membayar bil? Adakah anda memerlukan pinjaman atau pembiayaan untuk apa-apa sebab saya ingin menggunakan medium ini untuk memaklumkan kepada anda bahawa saya memberikan bantuan benefisiari yang boleh dipercayai kerana saya akan senang menawarkan pinjaman dengan kadar faedah yang rendah. Perkhidmatan yang diberikan termasuk:

  Membiayai semula
  Pinjaman pencipta
  Pinjaman kereta
  Pinjaman kereta
  Penyatuan hutang
  Pinjaman perniagaan
  Pinjaman peribadi
  Dan banyak lagi

  Sila tulis semula jika anda berminat, dan maklum balas anda akan dihantar melalui borang permohonan pinjaman untuk mengisi. (Tiada keselamatan sosial dan tidak ada pemeriksaan kredit, dijamin 100%) Saya berharap dapat memberikan saya perkhidmatan kepada anda. anda boleh menghubungi kami melalui e-mel:

  Terima kasih kerana saya berharap dapat memberi saya perkhidmatan kepada anda ...

  Maklumat kenalan.
  E-mel: liame809@gmail.com
  APA APP: +919035538183

  BalasPadam
  Balasan
  1. Wahai umat Islam berhati-hatilah kerana terdapat pelbagai jenis penipu dan skim penipuan yang mahu menipu anda sehingga anda muflis @ lingkup.

   Sudah ramai orang termasuk orang-orang professional sendiri menjadi mangsa kerana mereka telah ditipu oleh penipu-penipu yang sangat zalim, jahat dan terkutuk.

   Padam