Header Ads

ads header

Flash News

Kini Sah Yang Bunuh Transgender Itu Bukan Orang Islam Tapi..


Baru-baru ini tular satu gambar tangkaplayar yang menyalahkan orang Islam berikutan pembunuhan transgender di sebuah hotel berdekatan di Klang.
Rupa-rupanya gambar tangkaplayar itu sampai ke pengetahuan penceramah terkenal negara, Ustaz Firdaus Wong yang sering diserang sebagai pengikut wahabi (oleh yang anti dirinya dan Zakir Naik) dan sebagai penceramah LIBERAL kerana kempen MUSLIMS LOVE JESUS (oleh sesetengah muslim yang tidak memahami konsep dakwah universal).

Ustaz Firdaus memberikan teguran kepada sesetengah pihak yang terlalu suka menghentam umat Islam secara pukul rata dan agenda media yang seringkali berperanan memberikan tanggapan buruk terhadap agama Islam.

Semasa berita seorang transgender dibunuh di Klang, ada individu yang terus menyalahkan Islam dan Muslim walaupun di saat itu, identiti 4 individu yang ditahan itu belum didedahkan.

Kini identiti dan bangsa suspek telah didedahkan. Kesemua mereka bukannya Muslim dan beragama Islam. Apakah agama & bangsa suspek akan dipersalahkan sekarang?

Ramai manusia yang rela menjadi lembu yang dicucuk hidungnya ditarik ke sana ke sini oleh media liberal yang sering mengaitkan Islam & Muslim dalam perspektif yang negatif. Ramai manusia yang rela diperbodohkan.

Agama dan bangsa seseorang tiada kaitan dengan jenayah yang dilakukan! - SozCYili.

MR :  Ini kerja RB DAP dalam perang psywar di media sosial


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 MENCARI SESIAPA yang berminat niaga di shopee peluang raih pendapatan rm lumayan setiap hari lawati bit.ly/2A86ypP
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

2 ulasan:

  1. Tak perlu bergabung, cukup sekadar bekerjasama demi kepentingan Islam dan Melayu. Kepimpinan umno yang tarpalit dengan rasuah perlu dikikis dan diganti dengan pemimpin yang bertaqwa, bukan semata2 mengutamakan kepentingan kaum Melayu. Ahli2 umno yang tidak terlibat dalam salahlaku, seeloknya bersama pas dan berikan masa untuk umno membersihkan, mentarbiahkan diri mereka. Apa2pun orang Islam dan Melayu nakkan kesatuan suara ummah dan tidak lagi berpecah belah dan serang menyerang walau berlainan parti. Biarlah Islam jadi penyatu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf komen ini untuk artikel lain iaitu berkaitan Islam memerintah

      Padam