Header Ads

ads header

Flash News

Patutlah Dr Rozaimi Ramle sokong Mahathir pasal Malaikat tersilap


Sebelum ini Dr. Rozaimi hebat membela Dr Mahathir dalam isu "Malaikat pun buat silap". Dia siap terjemah perkataan "even angels make mistakes" dan kukuhkan pembelaannya.

Katanya maafkan saya kerana lambat respon isu ini kerana faktor kesihatan saya yang kurang baik menyebabkna saya lewat memberikan pandangan.

Katanya Tun bercakap dalam bahasa inggeris jadi kita perlu memahami perkataan angels dalam pertuturan orang inggeris. Dalam kenyataan beliau pun jelas beliau maksudkan angels itu bukan malaikat apabila beliau menyebutkan: "We are not perfect people. Although most of us are angels, even angels make mistakes".


Saya terfikir kenapa beriya-iya sangat si Rozaimi ni nak bela Mahathir pasal malaikat pun buat silap. Tapi bila saya lihat posti Rozaimi di facebook baru saya fahaman, rupanya malaikat pun tersilap ambil tugas malaikat lain.

Munkar dan Nakir akan ambil tugas Raqib dan Atid...
Ini dikategorikan tersilap

KAN BETUL KATA MAHATHIR!!
Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 MENCARI SESIAPA yang berminat niaga di shopee peluang raih pendapatan rm lumayan setiap hari lawati bit.ly/2A86ypP
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

3 ulasan:

 1. Ulama su' (ulama jahat) suka menjual agama untuk mendapatkan sedikit habuan dunia. Maka tidak kita tidak terkejut melihat ulama su' menentang perjuangan Islam dan berputar belit membela pemimpin yang telah menghina dan menfitnah para malaikat.

  Malangnya Allah tidak akan memberikan sebarang keuntungan kepada ulama su' maka ulama su' termasuk dalam golongan manusia yang rugi yang akan dihumbang ke dalam neraka kerana mereka menyokong kezaliman pemerintah dan menyesatkan manusia.

  Ulama su' ini adalah seperti keldai yang mengangkut kitab.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Pembetulan perenggan pertama:

   Maka kita tidak terkejut melihat ...

   Padam
 2. aik? kata hebat sgt.....

  budak2 PASTI pun tau benda basic ni.

  BalasPadam