Header Ads

ads header

Flash News

Proses meliberalkan lagi parti Amanah sedang berlaku


TAWAU: Bekas Naib Presiden Gerakan, Tan Sri Liew Yun Fah bersama pengikutnya dari Parlimen Tawau dan Kalabakan menyertai Amanah hari ini.

Borang keahlian mereka diserahkan kepada Presiden Amanah Mohamad Sabu dalam satu majlis parti itu.

Mohamad ketika ditemui pemberita berkata penyertaan beramai-ramai itu sebagai satu permulaan gelombang baru dan sekali gus membuktikan Amanah mulai diterima dan semakin berkembang di Sabah. “Bilangan ahli di Sabah lebih sekitar 5,000 orang dan semakin bertambah selepas pilihan raya umum lalu.

MR :  Nak tarik ahli PAS, malangnya ramai ahli AMANAH balik semula kepada PAS


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Sistem Mudah Untuk Anda Menjana Pendapatan Online Secara Sambilan
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 MENCARI SESIAPA yang berminat niaga di shopee peluang raih pendapatan rm lumayan setiap hari lawati bit.ly/2A86ypP

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

4 ulasan:

 1. Usah berbangga dan jangan berselindung dengan cogan rahmatan Alamin sebab bukan tugas kerajaan mencegah kemungkaran(kata Mujahid).Menikus apabila DAP mewar-warkan Pesta Arak dan PRamasamy kata Setan kepada Zaki Naik. Mujahid tambah perisa bahawa Zaki Naik tidak sesuai berdakwah di malaysia kerana mencaci maki agama lain.Kita kian liberal dan banyak menjaga hati bukan Islam.Pengecut setelaj jadi menteri

  BalasPadam
 2. Parti liberal pandap adalah khadam parti kafir harbi biaDAP yang telah menghina Islam dan menafikan hak umat Islam. Maka kita tidak terkejut melihat puak munafik liberal menyokong kemungkaran dan kesesatan.

  BalasPadam
 3. Apakah agenda bekas pemimpin parti gerakkan ini. Nak masuk DAP tak mungkin akan diberi kedudukkan oleh orang LGE senang join parti PAN. Kalau parti PAN lama hipdup untung2 boleh jadi pemimpin tertinggi parti. Nanti apa akan jadi pada dasar parti PAN yg ingin memartabatkan Islam kononnya la? Emm jawabnya ada otak fikir-fikirkanlah ya.

  BalasPadam
 4. Amanah barua DAP. tutup saja parti Amanah ni . Tak boleh pakai. Menteri PH dah dapat kuasa pun , cara cakap di parlimen seperti masih lagi pembangkang, tandus idea, hanya buat blaming game, asyik asyik menyalahkan kerajaan terdahulu.

  BalasPadam