Header Ads

ads header

Flash News

Berilah 5 minit kepada rakyat marhaen' wahai pembesar PH!!Lihat reaksi Muhyiddin & Mukhriz bila wanita Ini sebak ''berilah 5 minit kepada rakyat marhaen''

Seorang wanita tidak dapat menahan sebak sehingga mengalirkan air mata ketika membangkitkan isu 52 kakitangan kerajaan yang digugurkan daripada kursus khas pegawai tadbir dan diplomatik (PTD) di Institut Tadbiran Awam Negara (Intan) ketika majlis dialog sempena kongres Melayu Perlis , semalam.

Wanita tersebut meluahkan perasaan itu dihadapan Menteri Dalam Negeri, Tan Sri Muhyiddin Yassin dan Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Mukhriz Mahathir yang menjadi panel dalam majlis tersebut.

Rιηтιнαη Rαкyαт dibawah.. rakyat pakat bangun undi untuk ubah kerajaan tapi apabila naik Kerajaan baru apa yang mereka buat?

Akhirnya pekerjaan rakyat hilang..

Macam mana rakyat nak menyara Ibu dan bapa yang sudah tua?

Anak yang sedang membesar?

Air mata rakyat siapa yang peduli?

#SilapPakatDapatKencing
#ManifestoBukanKitabSuciMR :  Dahlah tak ada yang datang nak berdiolog dengan pembesar PH kaki kencing... kerusi kosong aje. Yang datang pun semuanya meluat dengan pembesar PH


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 🔥🔥💥Cara mudah buat bisnes tanpa promosi sakan pada pelanggan, tapi pelanggan sendiri yang cari kita. Buat online je..💥🔥🔥

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

Tiada ulasan