Header Ads

ads header

Flash News

Cina boleh bersatu demi bangsa, Melayu kenapa bodoh nak bergaduh dan berselisih sedangkan ada Islam?


Cina D4P boleh bersatu untuk menjadi kuat dan membodohkan Melayu PKR, BERSATU dan AMANAH. Mereka dapat semua yang mereka dapat kerana kebodohan Melayu yang berpecah belah sesama sendiri.

Melayu pertahan Cina dan tindakan mereka demi nak dapat sedikit habuan. Kebodohan ini sangat jelas.



Kalau Melayu dalam PKR, BERSATU dan AMANAH nak jadi khadai kita biarkan sahaja mereka. Saya tak sebut Melayu dalam DAP yang memang bodoh tak boleh diajar.

Yang penting Melayu Islam dalam PAS dan UMNO kalau masih nak bincang perbalahan 65 tahun lalu baik pergi mampus bersama Melayu D4P.

Kalau masih tak boleh tolak ansur pembahagian kawasan dalam mana-mana PRU/PRK baik pergi mampus biar negara ini diambil orang. Biar anak cucu kita merempat.


MR :  Kalau tak boleh fikir lagi daripada gambar di atas, mana lagi akal Melayu Islam?


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅCara mudah buat bisnes tanpa promosi sakan pada pelanggan, tapi pelanggan sendiri yang cari kita. Buat online je..๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
 Dapatkan Vitamin C Harian Anda Disini >>>Klik Sini<<< Sebotol ada 100 tablet Harga RM60 sahaja.Penghantaran PERCUMA ke Seluruh Malaysia






............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

2 ulasan:

 1. Tolong bangun dari tidor bangsa Melayu .

  BalasPadam
 2. Apakah jenis orang Melayu yang suka kepala mereka dipijak oleh puak kafir pendatang dan rela menjadi barua, badut, pelawak atau khadam kafir harbi menentang, memusuhi, menfitnah, memburuk-burukkan dan menghina ajaran Islam, ulama Islam, institusi Islam, pejuang Islam, parti Islam dan umat Islam yang cintakan Allah dan RasulNya ???

  Apakah jenis orang Melayu yang suka menjadi barua @ khadam kafir harbi yang suka menyebarkan pelbagai fitnah dan dakwaan karut marut untuk memecah-belahkan dan melemahkan umat Islam supaya negara umat Islam boleh diperintah oleh puak kafir harbi dan khadam liberal mereka ?

  Orang Melayu yang suka menjadi barua @ khadam kafir harbi untuk menentang ajaran Islam dan mengkhianati agama , memecah-belahkan dan melemahkan umat Islam supaya puak kafir boleh berkuasa adalah puak munafik laknatullah @ tentera dajal laknatullah.

  Merekalah musang berbulu ayam, guntung dalam lipatan dan musuh dalam selimut. Mereka sanggup menjual ibubapa mereka sendiri dan kaum Melayu kerana mereka mahu menjadi khadam puak kafir harbi yang sesat lagi menyesatkan.

  Maka kita tidak terkejut mereka berdiam diri seperti syaitan bisu setiap kali puak kafir menghina, menfitnah dan memburuk-burukkan Nabi Muhammad S.A.W. . Bahkan mereka pula yang membela sikafir harbi laknatullah tersebut.

  Allah SWT telah berfirman dalam surat al-Baqarah ayat 14 yang bermaksud:

  “Dan bila mereka berjumpa dengan orang-orang yang beriman, mereka mengatakan: “kami telah beriman”. Dan bila mereka kembali kepada Syaitan-syaitan (sekutu/pemimpin) mereka, mereka mengatkan: “Sesngguhnya kami sependirian dengan kamu, kami hanya mengolok-olok”. Q.S. al-Baqarah. 14.

  BalasPadam