Header Ads

ads header

Flash News

Macam mana cek yang dikatakan PAS bayar Clare macam tulisan Anwar aje?


Salinan cek yang didakwa pembayaran RM1,4 juta daripada Dato' Seri Tuan Guru Hj Abdul Hadi Awang kepada Clare Rewcastle-Brown.

Clare mendakwa bayaran tersebut merupakan sebahagian daripada persetujuan untuk menyelesaikan saman Presiden PAS, di luar mahkamah.

1) Pelik sungguh .. cek kononnya dari TGHA ialah kepada Tetuan Americk Sidhu bukannya kepada Editor Sarawak Report .. sepatutnya Americk Sidhulah yang membuat pengesahan bahawa cek berkenaan sememangnya dari TGHA untuk tujuan pembayaran penyelesaian kes saman fitnah luar mahkamah antara PAS/TGHA dengan Editor Sarawak Report.

2) Macam mana Sarawak Report boleh dapatkan salinan cek berkenaan sedangkan ianya diberikan kepada Tetuan Americk Sidhu???

3) Mengapa beberapa butiran amat penting dihitamkan dari pengetahuan dan penilaian umum seperti siapa tanda tangan dan nombor akaun bank cek berkenaan??

4) Dimana pengesahan dari Bank Islam pengesahan yang cek berkenaan kepunyaan TGHA dan dibayar kepada Americk Sidhu???

5) Cuba perhatikan tulisan cek berkenaan .. macam pernah kenal dan nampaklah sebelum ini siapa punya tulisan??? Tapi dimana ya??? Tulisan siapa ya???

Kepada PH terutamanya kepada Nuar Brahim ... Berpolitiklah secara budiman dan berakhlak .. bukanya berpolitik secara haiwan dan haprak!!!
Cuba perhati pada huruf "R"


Hanisya Abdul Hamid
TENKIU
#UPMR :  Menipu "berjemaah' dengan kapir


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅCara mudah buat bisnes tanpa promosi sakan pada pelanggan, tapi pelanggan sendiri yang cari kita. Buat online je..๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
 Dapatkan Vitamin C Harian Anda Disini >>>Klik Sini<<< Sebotol ada 100 tablet Harga RM60 sahaja.Penghantaran PERCUMA ke Seluruh Malaysia


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

3 ulasan:

 1. Amekkau. Nak bohong sunat lagi?

  BalasPadam
 2. Terasa lega sedikit tapi belum mencukupi mengatasi dakwaan ini .

  BalasPadam
 3. Bodoh...!
  Nak Fitnah pun tak reti, tak payah jadi penyiasat kalau tidak boleh kenal stail tulisan tegak atau condong.

  BalasPadam