Header Ads

ads header

Flash News

Tiada buktiTommy Thomas telah memberitahu Tun Dr. Mahathir dan Tun Daim, mereka tidak mempunyai bukti untuk menjatuhkan hukuman bersalah terhadap Dato Sri Najib Razak atas tuduhan mencuri wang syarikat pelaburan strategik 1MDB berjumlah RM42 bilion.

Tommy Thomas telah memberitahu Tun Daim dan Tun Mahathir bahawa pihak pendakwa tidak mempunyai sebarang bukti untuk mendakwa Najib telah mencuri wang 1MDB sebanyak RM42 bilion atau RM52 bilion.

Tetapi mereka perlu membuktikannya di mahkamah atau Pakatan Harapan akan berhadapan dengan masalah kredibiliti yang serius.

Oleh perkara yang demikian, selepas satu tahun memerintah, kredibiliti mereka dan Pakatan Harapan akan rosak jika bukti untuk mendakwa Najib tidak dapat ditemui.

Malah barang bernilai RM1.1 bilion dan barang berharga (kini dikurangkan kepada RM680 juta) yang dirampas dari 'Pavilion Residence' tidak boleh dikaitkan semula kepada 1MDB.

Jadi di manakah bukti yang menunjukkan Najib telah mencuri RM42 bilion atau RM52 bilion wang dari 1MDB?.

NONAMA


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 Anda Peminat Kopi? Dapatkan Kopi Ginseng Tongkat Ali Disini >>KLIK SINI<< Sedap Pekat Melekat KAW KAW. PENGHANTARAN PERCUMA.
 Sakit BerTAHUN-TAHUN, Akhirnya SEMBUH apabila dia terjumpa SESUATU yang ...... >>KLIK SINI<< untuk info lanjut.
 Kelas Kek, Roti, Bun, Puff, Danish Dgn Video Chef. Belajar dari rumah. Klik Sini >>>


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

1 ulasan: