Header Ads

ads header

Flash News

Kuantan daerah terbaru disenarai zon merah Covid-19


PETALING JAYA: Daerah Kuantan di Pahang disenaraikan sebagai zon merah Covid-19 berdasarkan statistik terbaru diumumkan hari ini

Menurut Kementerian Kesihatan Malaysia, penyenaraian daerah terbaru di Pahang itu menjadikan jumlah tekini zon merah sebanyak 24 kawasan.

“Zon merah bertambah menjadi 24 mengikut statistik terbaru. Daerah terbaru zon merah ialah Kuantan

“Teruskan duduk di rumah, amalkan penjarakan sosial dan tingkatkan penjagaan kebersihan diri,” katanya dalam satu kenyataan di Facebook KKM.

Daerah Kuantan setakat hari ini mencatatkan jumlah positif Covid-19 sebanyak 43 kes, melebihi angka 41 kes untuk dikategori sebagai zon merah.

Kawasan lain yang tutut dikategorikan sebagai zon merah, ialah Lembah Pantai, Petaling, Hulu Langat, Kepong, Cheras, Titiwangsa, Gombak, Sepang, Putrajaya, Klang, Batu Pahat, Johor Bahru, Kluang, Hilir Perak, Kinta, Kota Bharu, Tawau, Kuching, Kota Samaran, Jerantut, Seremban, Rembau dan Jasin.Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


Tiada ulasan