Header Ads

Header ADS

Sarawak Report fitnah YDP Agong benci Muhyiddin kerana terasa ditipu


Sarawak Report sekali lagi membawa agenda mereka untuk memecahbelahkan negara Malaysia.

Baru-baru ini, Sarawak Report telah mengeluarkan artikel yang bertajuk “The King Has Not Been Pleased With Muhyiddin. He was Misled On The Race To 112”.

Artikel yang ditulis itu berbaur FITNAH dengan bermotifkan untuk memecahbelahkan hubungan antara YDP Agong dan Tan Sri Muhyiddin.

Artikel itu mendakwa YDP Agong rasa kecewa dengan Muhyiddin apabila terasa ditipu mengenai jumlah kerusi Ahli Parlimen yang memihak kepada Muhyiddin.

Kenyataan itu sangat berbeza dari perkara sebenar di mana Agong telah membuat bancian mengenai ‘berapa banyak Ahli Parlimen yang menyokong Muhyiddin’ dengan telus dan amanah.

Bancian itu telah dibuat secara individu dan sulit supaya setiap keputusan yang dibuat oleh Ahli Parlimen dilindungi kerahsiannya.

Hal ini untuk mengelakkan keputusan Ahli Parlimen tersebut dipengaruhi oleh faktor-faktor lain.

Artikel ini juga mendapat respon dari bekas Perdana Menteri, Dato Seri Najib Razak seperti berikut;

Berikut merupakan artikel yang ditulis Sarawak Report tersebut.

“The King Has Not Been Pleased With Muhyiddin. He was Misled On The Race To 112” 

#sumber


MR :  SR ni dah terima duit banyak juta juga untuk projek hentam PN


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt





............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


12 ulasan:

  1. 1....2....3.... cepat sapa dulu buat laporan polis

    BalasPadam
  2. Fitnah dah mcm makanan buat pembangkang..lakhnat betullah kapir harbi ni.

    BalasPadam
  3. Pelacur ph ni duduk di uk jadi nak saman dia mahal sangat kena guna peguam uk dan nak tangkap tak boleh. Takpe lama kelamaan orang akan tau. Kalau susah sangat pakat ramai2 buat petition di media social mana2 dangkal dakwaan dia. Dekat2 pru nanti boleh lah buat macam tu.

    BalasPadam
  4. DOSA fitnah sama dengan membunuh....WAJIB BUNUH PEMFITNAHHHH

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu. pemimpin PAS pun dah byk kali kalah kat mahkamah pasal memfitnah ni... tapi masalahnya diorang ni hidup lagi ni.... ya ni wajib ke sunat?

      Padam
    2. Bukan kalah encik. Selesai luar mahkamah.

      Padam
  5. Dah tau! Itu le kerja madey kutty group.

    BalasPadam
  6. Apa perlu di layan serawak report ni lebih2 lagi betina busuk x mandi nak jaga tepi kain org di negara sendiri x laku.

    BalasPadam
  7. Haramkan sja serawak report ni..kn sng...(cadangan sahaja)

    BalasPadam
  8. Dia dituduh fitnah Agong. biarlah Agong jawab dulu. Mane tau Agong cakap betul cakap die. yg lain2 melalak cepat sgt ni apepasal. macam korang plak kene fitnah. Ke korang2 ni Agong. Najib pun sama. Nak kipas Agong la tu. Senegeri la katakan.

    BalasPadam
  9. Rasa Agong kena contact Queen Mother dan minta Monarch Britain utk sekat Sarawak Report.
    Juga kena ambil tindakan terhadap fitnah ini.

    BalasPadam
  10. Mintak report polis...SR memang jahanamkan kan negara..

    BalasPadam

Imej tema oleh A330Pilot. Dikuasakan oleh Blogger.