Header Ads

ads header

Flash News

Ku Li bersubahat dengan Mahathir menyeksa rakyat Kelantan

Tengku Razaleigh Hamzah (Ku Li) telah bertanya apa pentingnya PAS? Ku Li juga telah mengkritik PAS tentang masalah bekalan air di Kelantan. Mungkin Ku Li sudah lupa sejarah, terutama sekali tentang isu masalah air di Kelantan.


#Sumber : malaysia-today.net   

MR :   Mereka sengaja nakbuat rakyat marah. Mereka sanggup seksa rakyat Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.2 ulasan:

 1. dia ni kadang2 nampak ok dan kadang2 nampak tak ok, tapi yang paling ketara sekali memang dia anti mandaulatkan islam, tapi lagi bukan salah emak bapak yang lahirkan dia, dak elok dah cantik molek, tapi lagi kenalah ubah pendirian itu bole lah dijadikan kenangan abadi tak lupuk dek panas, tak lupuk dek hujan, jasa dia itulah yang akan dikenang selamanya mengdaulatkan undang2 islam, begitulah hendaknya diakhir hayat nanti.

  BalasPadam
 2. Tengku Razaleigh pun dalam UMNO bukan ada powe untuk menentukan, yang menentukan segala²nya adalah Mahathir.
  Memang benar UMNO menyekat peruntukan untuk Negeri Kelantan tapi itu suara dari Mahathir, siapa yang berani bersuara lain dari dia akan dipecat.
  Mahathir guna Kuasa Vito sepenuh nya.
  Sehingga kuasa raja² dan agung pun boleh dimangsuhkan masa bawah kepimpinan dia.
  Syukurlah Mahathir sudah tertonggeng, suaranya hampir tigasuku rakyat Malaysia tidak mendengarnya lagi, malah jadi satu ejekan dan cemuhan untuknya. Kegemilangan kemaksuran lenyap bersama keegoannya.

  BalasPadam