Header Ads

Header ADS

Memang patut Marzuki Yahya dapat degree dari Cambridge palsu


Patutlah timbalan presiden pejuwang ini dapat degree dari Cambridge palsu.
Benda simple macam ini pun dia tak faham.

Dia kata saya perlu cerminkan diri sebelum kritik parti PM7 dengan anak dia.

Dia kata kes saya dan Allahyarham ayahanda saya adalah sama dengan kes PM7 tubuh parti untuk anak dia.

Biar saya jelas dalam bentuk paling mudah supaya dia faham:

NAJIB:
- Najib bukan ahli parti UMNO sebelum Tun Razak meninggal dunia.
- Najib masuk parti atas pelawaan UMNO hanya selepas ayah meninggal dunia.
- Najib tak pernah sehari pun bersama ayah dia dalam parti yang sama.
- Najib jadi presiden parti hanya selepas 33 tahun ayah meninggal dunia.
- Ayah Najib tak pernah tubuhkan parti baru supaya Najib serta-merta jadi timbalan presiden atau presiden parti.

MAHATHIR:
- Bila Mahathir jadi PM4 dan presiden UMNO, anak dia bersama dia dalam parti yang sama. Malah anak dia pegan jawatan ketua pemuda bahagian UMNO, Timbalan Bendahari Pemuda UMNO pusat dan Bendahari UMNO Kedah.
- Bila Mahathir masih dalam parti UMNO, anak dia yang satu lagi tanding (dan kalah) jawatan Ketua Pemuda pusat serta tanding (dan kalah) jawatan Naib Presiden parti.
- Bila Mahathir tubuh parti PPBM, ayah jadi pengerusi manakala anak jadi Timbalan presiden.
- Bila Mahathir tubuh parti Pejuwang, ayah dia bakal jadi pengerusi dan anak dia bakal jadi presiden. Mahathir juga cadangkan anak dia jadi Timbalan Perdana Menteri.
Mana yang sama, Marzuki?
Nak mengampu pun biar bertempat.



NAJIB RAZAK



#Sumber :     

MR :    


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


1 ulasan:

  1. this very simple analysis you failed nak buat, ini kan pulak untuk membuat penilaian untuk negara, desimal kat kat mana, pulohan kat mana penin dibuatnya.

    BalasPadam

Imej tema oleh A330Pilot. Dikuasakan oleh Blogger.