Header Ads

ads header

Flash News

Ahli Parlimen PKR, Dr Tan Yee Kew buat sidang media palsuMasih ingat lagi suatu sidang media pada 31hb Mac 2021 bersamaan hari Selasa yang lalu seorang lelaki bangsa Cina bersama-sama dengan Ahli Parlimen PKR Wangsa Maju YB Datin Dr Tan Yee Kew menceritakan bagaimana dirinya konon kena belasah sampai lebam dibahagian mata dengan warga Somalia kerana tindakannya menegur mereka yang tidak memakai pelitup muka dalam kejadian di sebuah kondominium di Setapak di sini????
 

Tiada berlaku tolak menolak katanya.

Nah!!! Ini rakaman CCTV yang membuktikan kisah dan cerita itu semua adalah reka cipta, fitnah dan bohong sama sekali. Lihat siapa yang memulakannya. Siapa yang cukup agresif dan biadap berlagak samseng. Jelas sekali kedua warga Somalia itu cukup sabar dan mengalah walaupun lelaki Cina itu terus menerpa kearah warga Somalia dan cekak lehernya.

Jelas warga Somalia itu enggan mewujudkan pergaduhan dan terus beredar tetapi diekori oleh lelaki Cina tersebut atas rasa tidak puas hati. Jelas dalam rakaman CCTV kelihatan lelaki Cina itu menendang warga Somalia berkenaan. Maka dikhabarkan berlaku sedikit pergaduhan selepas itu.

Lagi dahsyatnya ... kedua-dua warga Somalia berkenaan memakai mask. Lagi satu ... bila masa pula anak lelaki Cina itu pengsan kena belasah? Dari rakaman CCTV dia berada dalam lif. PENIPU!!!
Ini link kisah lelaki Cina itu membuat cerita dan sidang media bersama-sama Ahli Parlimen PKR Wangsa Maju.

Betullah ... jika ada kaitan dengan PKR kena banyak kali buat tapisan .. tipu adalah lebih tinggi dari kebenaran. Saya ULANG!!!

No D4P No Anwar ... Perkukuh MN Pertahan PNUntuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

MindaRakyat Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


4 ulasan:

  1. Kalau tk tipu bkn cina. Seramai 100,000 lebih masuk msia hilang utk tujuan menipu semua tu.

    BalasPadam
  2. Ingatkan Bang Non je kaki pusing, rupa2nya barua diaorg pun sama 2x5 jgk. Konon nk tunjuk samseng, sudahnya kena kitai..... 🤣🤣

    BalasPadam
  3. Hahaha... Kalau tak kencing tak sah ahli parti ni, macam Presidentnya jugak la si Bang Non tu. ������

    BalasPadam