Header Ads

ads header

Flash News

Elon Musk dituduh tayang kemaluan kepada pramugari


NEW YORK: 
Bilionair, Elon Musk didakwa melakukan serangan seksual terhadap seorang pramugari SpaceX semasa menaiki jet peribadi ke London. 

SpaceX didakwa membayar AS$250,000 (RM1.1 juta) pada 2018 untuk menyelesaikan kes tersebut selepas pramugari itu membuat aduan kepada Jabatan Sumber Manusia. 

Wanita itu difahamkan menandatangani perjanjian untuk tidak mendakwa atau mendedahkan maklumat tentang Musk atau perniagaannya.  

Rakan pramugari itu mendedahkan Ketua Pegawai Eksekutif Tesla didakwa menayangkan kemaluannya semasa diurut wanita itu, 2016. 

Musk menawarkan kepada wanita itu untuk membeli seekor kuda ‘jika dia dapat lakukan lebih banyak lagi’. 

“Dia menyentuh paha kawan saya dan cuba merasuah untuk melakukan serangan seksual. 

“Namun, kawan saya menolak ajakan tersebut dan menyebabkan waktu bekerjanya dikurangkan sebagai bentuk hukuman,” katanya kepada Business Insider.

Susulan kontroversi tersebut, Musk tampil menjawab dakwaan itu  yang disifatkan sebagai ‘bermotif politik’. 

“Sekiranya saya cenderung untuk terlibat dengan gangguan seksual, ini tidak mungkin adalah kejadian kali pertama sepanjang kerjaya saya selama 30 tahun,” katanya.

Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

MindaRakyat Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


1 ulasan:

  1. Testimoni saya tentang bagaimana saya menjadi ahli Illuminati. Saya ingin tahu orang yang ingin menyertai Illuminati hebat sebagai ahli hebat Illuminati yang mahukan saya sebagai ahli hebat. Namanya ialah Lord Felix Morgan. Bantu saya memulihkan hidup saya dari peringkat kematian. Dilepaskan selepas kira-kira 5 tahun dan enam bulan. Selepas dikhianati oleh begitu ramai ahli Illuminati. Selama bertahun-tahun saya putus asa dan kewangan di lapangan. Tetapi pada suatu hari ketika melayari internet, saya terjumpa posting oleh Ahli Besar Illuminati Lord Felix Morgan dan mengatakan bahawa jika anda adalah salah seorang ahli Illuminati yang hebat, anda boleh menjadi terkenal, kaya dan berjaya dalam hidup. Saya menghubunginya dan saya menerangkan segala-galanya kepadanya dan dia mengesyorkan pendaftaran yang digunakan dan saya membayar ahli besar untuk memulakan saya dan saya telah dimulakan ke dalam World Order of the Illuminati. Selepas itu, mereka memberikan saya semua garis panduan dan memberitahu saya bahawa selepas permulaan ahli baharu akan diberi ganjaran wang tunai sebanyak $1,000,000. Dengan bantuan Lord Felix Morgan. Saya telah dimulakan sepenuhnya sebagai ahli penuh Illuminati. Jika nasihat anda ialah anda pernah mencuba penipu sebelum ini atau sedang, terpulang kepada saya untuk membantu anda sertai jadi cuba Lord Morgan. Ini adalah peluang terbaik anda untuk menjadi apa yang anda inginkan dalam kehidupan masa depan anda. Hubungi beliau melalui WhatsApp +2348056051569 atau e-mel: Illuminatiofficial565@gmail.com

    BalasPadam