Header Ads

ads header

Flash News

Tindakan Budak Lelaki Belikan Selipar Buat Warga Emas Dipuji Netizen (Bersama Video)

 

Dalam video tersebut kelihatan, sekumpulan budak lelaki itu masuk ke dalam kedai serbaneka tersebut dan tidak lama selepas itu keluar salah seorang dari rakannya yang keluar membawa selipar yang dibelinya.

Apa yang lebih menarik, dia bukan sekadar membelikan selipar malah dilihat meminta pakcik itu untuk mencuba selipar yang dibawanya itu.

Namun disebabkan tidak muat, dia kemudiannya berulang kali masuk ke dalam kedai berkenaan sehingga mereka menjumpai saiz yang bersesuaian dengan pakcik tersebut.


Perkongsian video tersebut telah menarik perhatian ramai netizen yang memuji sikap mulia budak lelaki itu dan mendoakannya agar terus berjaya di dunia dan akhirat.

Bukan itu sahaja, mereka turut memuji dan mengucapkan tahniah kepada ibu bapa budak lelaki itu kerana mempunyai anak yang berakhlak baik.


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

MindaRakyat Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


1 ulasan:

  1. Ini adalah testimoni saya tentang bagaimana saya akhirnya menyertai orde baru dunia, Illuminati selepas saya cuba untuk menyertai selama lebih 2 tahun sekarang tetapi penipu mengambil wang daripada saya beberapa kali. Saya telah mencari untuk menyertai Illuminati sekian lama, tetapi penipu terus mengambil wang saya sehingga awal tahun ini apabila saya bertemu dengan Lord Andrei Bogdanov dalam talian, saya menghubunginya dan saya menerangkan segala-galanya kepadanya dan dia mengesyorkan pendaftaran yang digunakan dan saya membayar untuk ahli besar untuk membantu saya bermula dan saya telah dimulakan ke dalam World Order dan saya menerima jumlah $4,000,000 dolar AS selepas permulaan saya dilakukan. Saya sangat gembira! Dan berjanji untuk menyebarkan kerja baik Lord Andrei Bogdanov. Jika anda berminat untuk menyertai Illuminati perintah dunia baharu hari ini, hubungi Lord Andrei Bogdanov hari ini dia adalah peluang terbaik anda untuk mendapatkan keahlian kepada illuminati yang anda selalu inginkan. Hubungi Lord Andrei Bogdanov E-mel: Illuminatiofficial565@gmail.com atau WhatsApp +2348055459757

    BalasPadam