Header Ads

ads header

Flash News

Tertekala UMNO mula nak bertaubat, PKR pula ambil perangai buruk UMNOMESYUARAT AGUNG TAHUNAN ANGKATAN MUDA KEADILAN (AMK) GOMBAK KECOH

Timbalan Ketua AMK rampas mic. Mesyuarat kotor, Ketua Angkatan Muda Keadilan berkempen dan minta calon tarik diri beri laluan kepada calon pilihan mereka.

Kekecohan berlaku, Angkatan Muda yang bersama Timbalan bertindak keluar dewan dan memboikot mesyuarat.

Kata sumber;

Lepas dia suruh calon AMK tu bagi laluan kat YB Hilman untuk menang free dan bagi jawatan exco, timbalan rampas mic. timbalan cakap berhenti berkempen ini mesyuarat agung bukan tempat berkempen. Pastu calon yg dia suruh tu Ahmad Raj bangun pegi depan dia, cakap benda yang sama dan lepas tu video takda. Mereka masing-masing naik hantu dan ada dua tiga org pegang timbalan dan Ahmad Raj. Timbalan arahkan budak-budaknya semua keluar dewan. Timbalan boikot

mengikut sumber lagi, selepas tu mereka berentap sesama sendiri

....................
Kah kah kah kah kah... inilah parti yang yang di asaskan oleh Anwar yang "mencari keadilan" tapi anak buah sendiri tak adil bergelumang dengan taik. Sebenarnya parti ni parti gila kuasa, macam pemimpin mereka!

Cukong Press


MR : Itu dah mula tunjuk sifat sebenarnya....


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

IKLAN BERBAYAR :

Tiada ulasan