Header Ads

ads header

Flash News

Tian Chua mahu pemilihan PKR Melaka, Negeri Sembilan diaudit


PETALING JAYA: Pemimpin PKR Tian Chua mahu audit dijalankan ke atas pemilihan parti di Melaka dan Negeri Sembilan kerana keputusanya “meragukan”.

Beliau berkata beberapa pimpinan PKR mahu tahu keputusan di semua pusat mengundi dan jika ia tidak selaras dengan angka-angka lain, “kami mahu siasatan diperluaskan”.

Tian berkata sistem e-undi yang digunakan dalam pemilihan parti kali ini tidak sepatutnya ada sebarang masalah teknikal.

Beliau juga berkata mana-mana calon tidak boleh andaikan kemenangan kerana terdapatnya masalah teknikal di pusat-pusat mengundi di Melaka dan Negeri Sembilan.

Tian mengulas masalah tenikal yang dikatakan berlaku di beberapa bahagian di Negeri Sembilan dan Melaka yang menyebabkan keputusan tidak dapat diumumkan pada hari yang sama.

Calon timbalan presiden Rafizi Ramli yang bersaing sengit dengan penyandang, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali, mengumumkan kemenangan di Melaka dan Negeri Sembilan sebelum keputusan rasmi diumumkan.

Rafizi berkata keputusan bagi bahagian Rembau, Teluk Kemang dan Jelebu di Negeri Sembilan, dan di Kota Melaka, Jasin dan Tangga Batu akan terbit lewat malam kerana “masalah internet” yang menyebabkan banyak undi belum dihantar kepada pelayar.

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

2 ulasan:

 1. Dulu tak ramai mengidam

  Dulu Putrajaya tiada dalam perkiraan

  Kini Putrajaya dah dalam genggaman

  Yang baru akan mengidam

  Yang lama mahu terus ke puncak

  Ini dinamakan Penangan Sindrom Putrajaya

  BalasPadam
 2. Saya Kehilangan banyak uang waktu untuk perusahaan pinjaman palsu mencoba untuk mendapatkan pinjaman. tetapi itu tidak terjadi lagi.

  Yah, saya melihat komentar di blog oleh Marianne Low yang memberi kesaksian tentang mendapatkan pinjaman dari seorang ibu Susan bowman, yang saya pikir menjadi salah satu perusahaan palsu ini. Kemudian saya memutuskan untuk menghubungi dia dan mencobanya lagi .... Yang sangat mengejutkan saya setelah mengikuti semua prosedur yang diberikan kepada saya oleh ibu Susan. Kemudian dia meyakinkan saya bahwa saya akan dibiayai oleh bank langsung dari Indonesia yang harus saya pegang. Saya menunggu sampai pinjaman saya diproses dan disetujui dan kemudian saya mendapatkan pinjaman saya saya mengajukan permohonan untuk langsung ke rekening bank saya tanpa biaya tambahan ... Semoga Allah memberkati ibu Susan untuk pekerjaan luar biasa yang dia lakukan ..... Sebagian besar teman saya yang membutuhkan pinjaman juga diterapkan dan mereka mendapat pinjaman juga ....

  Anda dapat menghubungi ibu Susan bowman dengan email ini (Susanbowmanloancompany@gmail.com)
  Juga di whatsapp +18597771805
  untuk pinjamanmu sendiri dia tidak menipuku

  Dan jika Anda juga dapat menghubungi saya di email ini jika Anda takut: aelok36@gmail.com

  BalasPadam