Header Ads

ads header

Flash News

Dana Israel : 2 Tahun DAP Masih Membisu - GAUMPengerusi GAUM, Datuk Zulkarnain Mahdar, mempersoalkan DAP masih diam membisu berkenaan dana Isreal. DAP yang suka menyaman tapi diam dalam isu dana Isreal menunjukkan DAP memang ada menerimannya.
Jadi tidak hairanlah apabila DAP juga cuba menggunakan helah yang sama jika berbicara tentang sumbangan dana dari Israel ini. Mungkin bagi DAP, ia adalah rahsia parti yang tidak harus dihebahkan kepada umum.

Namun, jika melihat kepada slogan DAP sendiri yang sentiasa mengamalkan ketelusan dalam segenap perkara, kredibiliti DAP dalam isu ini boleh dipersoal.

Kenapa DAP enggan memberikan jawapan yang konkrit berhubung isu ini? Kenapa tiada langsung tindakan perundangan dikenakan terhadap Razali dan Dr Zuhdi, individu yang mendedahkan skandal ini?

Apa yang pasti, DAP sendiri tiada jawapan untuk menafikan sebarang sumbangan yang mereka terima daripada Israel.

Mereka lebih senang mengalihkan tumpuan rakyat kepada isu-isu lain sedangkan skandal DAP sendiri dibiarkan begitu sahaja.

Inilah wajah sebenar DAP. Mereka akan cuba sedaya upaya melindungi atau merahsiakan sebarang perkara yang boleh merosakkan parti mereka.

Namun, mereka akan tampil kehadapan andai mereka menghidu peluang untuk menjatuhkan musuh politik mereka. Sampai bila rakyat harus menunggu jawapan DAP berhubung sumbangan dana dari Israel ini?

Betul ker tidak DAP dapat dana dari Israel ini, Mahathir tidak pula tanya apa status duit Israel ini. Hendak dengar juga fatwa dari Mahathir berkaitan dana Israel ini. Rasuah ke halal duit dana Israel ini?


MR :  Dana Isreal halal, yang tak boleh derma daripada tin milo


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Sistem Mudah Untuk Anda Menjana Pendapatan Online Secara Sambilan
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 BERMINAT MENCARI pendapatan tambahan dan ingin menggunakan simkad terbaru?Boleh layari onlinekerjaya.com/9867 untuk maklumat lanjut

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

2 ulasan:

 1. Masuk dalam tin Milo diminta audit. Wang Asing New Sheikel yang masuk ikut pesisir membisu sampai kesudah? Oh negeri ku.

  BalasPadam
 2. Mana PDRM Bah. TERORISMA BUKIT AMAN oi?!! Mana juga KP PAR*A Komersial, mahupun syukriHOMO yg. dah mengANJINGkan SP*M tu?!! Tapi nak TANGKAP akan PEJUANG2 KEMERDEKAAN Islam/Melayu terCINTA kita, YAB Dato' Azwanddin/Raggie Jessy Rithaudeen kita!

  Itulah, TAK pula MELALAK si kit siang JILAKA ni psl. parti PENGGANAS/PENJAJAH DAPbangkai ANJING yg. dpt. RASUAH $1.2 BILLION dr. rejim puaka ZIONIS IS(IS)rael aaahhh?! Kalau TAK betul, kenapa si DAPeliwat HOMO JIJIK Zionis Freemason ni TAK juga SAMAN Razali dan Dr. Zuhdi tu - dasar si PENIPU/PENAKUT nak MAMPOS!!

  Juga, masih menunggu si PENJAJAH Parasit PERASUAH/PEROMPAK DAPbangkai ANJING-KULI puaka2 ZIONIS Freemason CIA/MOSSAD-IS(IS)rael/SOROS ni - MENYAMAN RPK yg. DEDAHkan si Cina Apek kit siang-muka-mcm-LUBANGJAMBAN dpt. RASUAH $1 BILLION dr. si madey PAR*A tu - kalau berita ni TAK BENAQ oi! Kan DAPpeliwat HOMO JIJIK Zionis tu penuh peguam2 Pendatang JAMBAN rasis dia, terutamanya si PENDATANG rayerPAR*A jelutong amat JILAKA tu! Mana juga KP PAR*A Komersial DAPbangkai, mahupun syukriHOMO PENIPU tu?!!

  Di - https://www.malaysia-today.net/2017/10/10/how-mahathir-moves-his-billions/
  How Mahathir moves his billions

  Raja Petra Kamarudin

  Malaysia Today
  Oct 17, 2017

  (Tok Terkedu)  BalasPadam