Header Ads

ads header

Flash News

Rupanya betul copy paste. Nobita tiru Jibby.

"BELANJAWAN 2019 l Tol motosikal di tiga laluan dimansuhkan manakala kenaikan tol di semua lebuh raya dalam bandar dibekukan pada 2019.

Laluan berkenaan adalah di jambatan pertama dan kedua di Pulau Pinang serta lebuh raya laluan kedua di Johor.

Perkara itu diumumkan dalam Belanjawan 2019 oleh Menteri Kewangan Lim Guan Eng di parlimen hari ini."MR : Jibby nak mansuh motorsikal sahaja PH, Nak mansuh semua. Tapi bila umum PH tiru Jibby mansuh motorsikal aje....


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

3 ulasan:

 1. .
  Jiji tinggalkan karat di Putrajaya dan jadi tugas berbayar buat anak Kim untuk membuang karat itu.

  Apa yang ramai tak sedar ialah anak Kim juga telah meninggalkan karat di Kompleks Tar di PP yang mana kurent KM pulak kena buangkannya.

  Kesimpulannya ialah, dari sudut pentadbiran, dua2 adalah 2x5 saja, sama2 buat karat.

  BalasPadam
  Balasan
  1. BN karat tembaga boeh digilap PH karat besi parahmiswara.

   Padam
  2. Apa yang sama..kalau Ringgit mrudum, pelabur lari Bursa KL merudum, defisit meningkat, dana Bank Negara merosot malah hilang RM30 bilion, harga barang terus naik, delegasi ke luar negara hampas tiada MOU pelaburan asing, ajaran Syiah mula melebar di sekolah dan universiti, Iran Syiah bagi Mad Dey RM20 bilion nak biarkan Syiah, ketuanan Melayu hilang, konvesyen ICERD nak diterapkan supaya Melayu pun boleh Murtad, kroni Mad Dey dan Guan Eng dah mcm lalat, melalak lolong hutang RM1 trilion tapi mngaku pula RM 686 bilion saja sbb nak berdrama crita fitnah dan tipu, tiada pun tuduhan 1MDB terhadap Najib, drama MadDey menjadi2. Yg 2x5 kamulah rakyat bodoh , pergilah masuk tadika semula.

   Padam