Header Ads

ads header

Flash News

Zahid kata ahli tak perlu panik, itu harga perjuangan untuk UMNO


SHAH ALAM - Presiden Umno, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi menyifatkan suasana mutakhir yang melanda parti hari ini merupakan harga yang mereka terpaksa bayar.

Beliau menasihatkan ahli-ahli parti agar tidak panik berdepan perubahan itu.

“Ahli-ahli Umno tidak perlu panik. Ini mungkin harga yang terpaksa kita bayar, apabila kita ingin kembali kepada perjuangan Umno yang sebenarnya untuk martabatkan agama dan bangsa.

“Biarpun terdapat yang tinggalkan Umno, kita percaya ianya tidak menjejaskan dukungan akar umbi. Ini bersifat sementara,” katanya melalui Twitter, hari ini.

Umno dikejutkan dengan enam lagi ahli Parlimennya mengumumkan keluar parti termasuk bekas Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Seri Hamzah Zainudin. Lima lagi ahli Parlimen yang mengumumkan keluar parti hari ini ialah Datuk Dr Latiff Ahmad (Mersing), Datuk Rosol Wahid (Hulu Terengganu), Datuk Shabudin Yahaya (Tasek Gelugor), Datuk Seri Ikmal Hisham Abdul Aziz (Tanah Merah) dan Datuk Mohamad Fasiah Mohd Fakeh (Sabak Bernam).

MR :  Ramai pimpinan hidup dalam mewah, tak mampu rasa susah


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 MENCARI SESIAPA yang berminat niaga di shopee peluang raih pendapatan rm lumayan setiap hari lawati bit.ly/2A86ypP
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

Tiada ulasan