Header Ads

ads header

Flash News

Boleh percaya ke cakap kaki bohong dan kaki kencing?


Pengerusi Majlis Permuafakatan NGO Felda Mazlan Aliman berkata rancangan yang bakal dilaksanakan dalam masa terdekat kepada peneroka-peneroka Felda itu akan menumpukan pada tanaman-tanaman yang memerlukan tempoh hasil tuaian kurang daripada setahun.

"Selama ini kita tak optimumkan tanah-tanah ini. Kalau ada usaha-usaha dibuat di bawah tanah Felda, ia masih berada di tahap minimum. Dalam kata lain, ia tak ada dalam perancangan strategik bagaimaan tanah-tanah ini boleh dibangunkan," katanya ketika dihubungi Malaysiakini hari ini.

Soalnya boleh percaya dengan percakapan orang yang telah bohong kononnya nak hapus hutang Felda. Nak hapus PTPTN.

Yang rakyat nampak dia dapat jawatan dan beberapa jawatan untuk melunas hutang dia rupanya. Dia ada hutang kerana kalah saman setengah juta.

Sebelum ini Presiden Parti Amanah Negara (AMANAH), Mohamad Sabu berkata, Mazlan Aliman kini memerlukan bantuan orang ramai bagi membayar ganti rugi berjumlah RM500,000 setelah didapati memfitnah Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (Felda).

Hutang Felda kemana
Yang untung hutang dia langsai...
BIJAK KENCING RAKYAT

MR :  PH kaki bohong. Sanggup tinggal perjuangan Islam demi sedikit habuan kedunian


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅCara mudah buat bisnes tanpa promosi sakan pada pelanggan, tapi pelanggan sendiri yang cari kita. Buat online je..๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

1 ulasan: