Header Ads

ads header

Flash News

Kantoi! Surat Arahan Jabatan Peguam Negara Bukti Campurtangan Politik Dalam Kes Dato Sri Najib Tun Razak


Tidak perlu saya ulas panjang, memadai anda baca isikandung surat ini untuk memahami bagaimana Jabatan Peguam Negara hari ini bertindak atas arahan politikus Pakatan Harapan.  Campur tangan politik ini jelas bercanggah dengan prinsip "pengasingan kuasa" yang sepatutnya diamalkan bagi menghindari "selective prosecution".

Patutlah pendakwaan dilakukan secara kelam kabut sehingga ada diantara pendakwaan tidak mempunyai kertas siasatan, kertas pendakwaan yang tidak lengkap dan alasan bodoh "printer rosak" turun kita dengari.  Surat ini juga dengan mudah memahamkan kepada kita kenapa permohonan peguam Dato' Sri Najib supaya pembicaraan di Mahkamah Sesyen KL ditangguhkan sementara menunggu keputusan permohonan untuk mengenepikan Peguam Gopal Sri Ram, dibantah sekeras-kerasnya oleh pihak pendakwa.

Sekretariat Suara Rakyat UMNO akan menghimpunkan seberapa ramai rakyat dan NGO yang prihatin terhadap kerosakan Institusi Jabatan Peguam Negara untuk membuat laporan polis beramai-ramai pada tarikh berikut :

Tarikh : 17hb Februari, 2019 (Ahad)
Jam : 2.00 Petang
Tempat : Balai Polis Branang, Jalan Semenyih, Selangor

Sekian. Semoga semua pejuang pebenaran dapat hadir bagi menjayakan usaha membenteras kebatilan kerajaan Pakatan Harapan ini.

Dato' Lokman Noor Bin Adam
Pengerusi 
Sekretariat Suara Rakyat UMNO
8hb Februari, 2019

#TolakAGCapAyam
#TolakDAPRasis
#TolakPakatanHancingMR :  ............


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅCara mudah buat bisnes tanpa promosi sakan pada pelanggan, tapi pelanggan sendiri yang cari kita. Buat online je..๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

Tiada ulasan