Header Ads

ads header

Flash News

Sekejam-kejam Yahudi, Kejam lagi Majlis Agama Islam Pulau Pinang


Ingat tuan-tuan, tanggal 14hb Feb, ialah satu tarikh pembunuhan umat islam beramai-ramai dan kini ditukar sebagai "Hari Kekasih" hari ini juga satu tarikh keramat buat tanah wakaf abdul couder, jalan mengkuang, diusir keluar dan dirobohkan rumah mereka (Nasib Umat Islam dialaf Malaysia Baru)

Tahniah MAIPP, kerana membiarkan orang tua-tua, kanak-kanak, OKU dan kelamin yang miskin bergelapan malam ini, serta bekalan air dipotong

Dimana mereka ini hendak pindah? Dimana mereka akan berteduh bila malam bakal menghampiri tidak lama lagi?

Kepada Sdr Lim Malik Kasim (YDP Maipp), kamu boleh gelak dan senyum hari ini, ingat baik-baik, kami bersumpah dan melaknat keatas kamu dan seluruh keluarga kamu serta seluruh Ahli Majlis Agama yang membuat keputusan ini

Hilang sudah identiti perkampungan tradisi wakaf abdul couder oleh tangannya Sdr Lim Malik Kasim! Ingatkan sekali lagi Sdr Lim Malik Kasim, Islam akan bangkit dengan kebenaran.

Bertabah & bersabar Sdr2 ku diatas tanah wakaf! Kita akan lawan lagi, kita tidak berhenti disini! Diatas penindasan terancang!

Yang melihat,
Berhadapan tanah wakaf
4:00ptg / 14hb Febuary 2019


MR :  PH ni tak perlu 60 tahun nak jadi kejam dan jahat


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅCara mudah buat bisnes tanpa promosi sakan pada pelanggan, tapi pelanggan sendiri yang cari kita. Buat online je..๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
 Dapatkan Vitamin C Harian Anda Disini >>>Klik Sini<<< Sebotol ada 100 tablet Harga RM60 sahaja.Penghantaran PERCUMA ke Seluruh Malaysia

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

1 ulasan:

  1. Apabila pemimpin-pemimpin Melayu menjilat pemimpin kafir harbi, perangai mereka pun seperti perangai puak kafir harbi ! Apakah taraf penjilat di sisi abang besar roket ? Melukut di tepi gantang ?

    Lihatlah apa yang telah berlaku kepada kaum Melayu di Singapork apabila Singapork diperintah oleh puak kafir harbi! Jika pemimpin-pemimpin Melayu masih belum sedar diri lagi, lebih baik mati dalam kandungan ibu dari hidup menindas kaum Melayu sendiri !!!

    Tepukkkk ......

    BalasPadam