Header Ads

ads header

Flash News

DAP Persoal pembinaan Masjid di PutrajayaIsu bina Masjid sama dan lebih perlu dalam perjuangkan Islam. Nga Kor Ming yang konon disanjung AMANAH pandai beri salam dan sebut ayat Quran persoalkan buka Masjid banyak2. Apa cerita AMANAH?

Ini hak dan kedudukan istimewa dalam perlembagaan. Bina Masjid ada peruntukan perlembagaan. Bina kuil, gereja, dan tokong tak tanggungjawab kerajaan. Pasal Islam ugama persekutuan, beza dengan ugama rasmi. Wang kerajaan boleh dibelanjakan untuk rumah ibadat, sekolah ugama Islam dan lain-lain institusi Islam.


Tahukah AMANAH jawab macam gini? Tapi AMANAH akhir2 ini tidak tahu cakap dalam Parlimen melainkan untuk fitnah PAS. Dalam isu ugama dan bangsa Melayu, AMANAH hanya berdiam saja dalam Parlimen. AMANAH seolah-olah tak pertahanakn Islam demi untuk dapat undi.

MR :  AMANAH dan PH dah jadi kudang tunggang... sudah dikasi nampak segak tapi mandul


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅCara mudah buat bisnes tanpa promosi sakan pada pelanggan, tapi pelanggan sendiri yang cari kita. Buat online je..๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
 Dapatkan Vitamin C Harian Anda Disini >>>Klik Sini<<< Sebotol ada 100 tablet Harga RM60 sahaja.Penghantaran PERCUMA ke Seluruh Malaysia


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

3 ulasan:

 1. Akan datang nanti akan ditiadakan tilawah dikatakan membazir dan AMANAH akan mencari dalil untuk membolehkan tindakan tersebut. Tidak mutahil perkara ini boleh berlaku memandangkan puak puak ini makin berani setiap hari .

  BalasPadam
 2. Puak puak rahmatan alamin sedang khayal kerana banyak sedut asap colok tokong..bercakap pun merapu dan meracau racau

  BalasPadam
 3. Parti biaDAP adalah parti rasis yang ekstremus, melampau dan bersikap anti-Islam dan anti-umat Islam.

  Puak biaDAP hanya layak hidup di zoo sahaja supaya spesies manusia terselamat dari kejahatan puak biaDAP.

  BalasPadam