Header Ads

ads header

Flash News

Dulu Kata Grab Rosmah Punya, Lepas PRU Kata Anthony Tan Punya Pula- Najib


KUALA LUMPUR – Datuk Seri Najib Tun Razak sekali lagi cuba membersihkan nama isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor yang sebelum ini didakwa memiliki syarikat e-hailing, Grab.

Bekas Perdana Menteri itu hairan dengan Pakatan Harapan (PH) yang tiba-tiba pula bekerjasama dan memuji syarikat berkenaan.

“Kalau ianya benar bahawa Grab adalah milik isteri saya, mengapa menteri-menteri PH nak berkerjasama serta memuji Grab?

“Sebelum PRU14, PH kata Grab ialah Rosmah punya. Selepas PRU14, PH kata Grab ialah Anthony Tan punya,” katanya melalui statusnya di laman Facebook pada Ahad.

Tambahnya, fitnah terhadap Rosmah mungkin timbul apabila beliau mencadangkan kepada Khazanah Nasional untuk melabur dalam Grab ketika mereka baru bermula.

“Bagaimanapun, selepas membuat penilaian, Khazanah tidak membuat pelaburan dalam Grab dan saya tidak meneruskan lagi kerana saya menghormati pendirian mereka. “Sudah tentu, Khazanah kesal sekarang kerana syarikat Grab kini sudah bernilai AS$11 bilion (RM46 bilion),” ujarnya lagi. – Awani

MR :  Kaki kencing mana ada maruah, mana ada rasa malu


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅCara mudah buat bisnes tanpa promosi sakan pada pelanggan, tapi pelanggan sendiri yang cari kita. Buat online je..๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
 Dapatkan Vitamin C Harian Anda Disini >>>Klik Sini<<< Sebotol ada 100 tablet Harga RM60 sahaja.Penghantaran PERCUMA ke Seluruh Malaysia


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

Tiada ulasan