Header Ads

ads header

Flash News

Kenyataan Mujahid sebelum dia 'langgar sumpah baiah'


Ini kenyataan Mujahid 3 tahun lepas. Ini adalah kenyataan semasa itu dia belum lagi langgar baiah. Baiah dia iaitu janji dan sumpah untuk tidak mengkhianati perjuangan Islam. Tapi malangnya selepas aje dia nampak peluang dan ruang untuk berkuasa, dia langgar janji dia dengan Allah s.w.t. Bukan itu sahaja dia khianati perjuangan ayahdannya.

Memang bila kita khianat Allah, takkan terus Allah tenggelamkan kita dalam tanah. Atau kita terus kena petir.

Ramai yang mengkhianati sumpah setia dengan Allah tak rasa apa-apa. Tapi bagi manusia berakal yang beriman akan nampak sedikit demi sedikit Allah hina manusia ingkar ini.

Ini jelas dapat dilihat daripada apa yang berlaku kepada Mujahid Rawa. Sekarang dia sudah jadi Menteri dan Tabung Haji bawah seliaan beliau. Apa dia buat??

Dia khianati apa yang dia sendiri kata sebelum ini. Maka Allah tarik kemuliaan pada dirinya. Dia kini hina, malah tidak mustahil dia akan lebih hina daripada khinzir!MR :  Mujahid ni sekarang tak ada maruah, malah setiap orang Islam lihat dia rasa jijik...


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 Anda Menghadapi Kolesterol TINGGI!!?? Dapatkan PENCAIR KOLESTEROL DISINI>>>>KLIK SINI<<<<


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

Tiada ulasan