Header Ads

ads header

Flash News

PRK Sandakan : PAS gerakkan jentera untuk menangkan PBS


SANDAKAN : PAS akan menggerakkan jenteranya daripada seluruh negeri Sabah bagi membantu memenangkan PBS dalam PRK Sandakan yang sedang berlangsung kini.

PBS yang mewakili calon Bumiputera Sabah perlu diberi kemenangan, lebih-lebih lagi kemudaratan yang dibawa oleh DAP adalah besar.

Demikian kata Timbalan Pesuruhjaya III PAS Sabah, Sahar Abdul Majid semalam selepas Mesyuarat Jentera Operasi PAS Sabah sempena PRK Sandakan di Pejabat PAS, dekat sini.Berdasarkan situasi semasa, DAP berusaha menghakis tiga tunjang utama negara iaitu institusi raja, hak-hak bumiputera dan hak-hak umat Islam ulas Sahar yang juga merupakan Pengarah Jentera Operasi PAS Sabah PRK Sandakan.

“Setahun pemerintahan DAP bersama PH dan Warisan yang memegang polisi negara memperlihatkan kerosakan yang dibawa oleh mereka adalah lebih banyak berbanding kebaikan,” tambah Sahar.

Tegas Sahar, ekoran perkara tersebut PAS mengambil pendekatan bekerjasama dengan PBS bagi menguatkan gabungan pembangkang tempatan Sabah demi kepentingan rakyat umum.

MR :  Pakatan pembangkang makin mantap


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 Anda Menghadapi Kolesterol TINGGI!!?? Dapatkan PENCAIR KOLESTEROL DISINI>>>>KLIK SINI<<<<
 Kelas Kek, Roti, Bun, Puff, Danish Dgn Video Chef. Belajar dari rumah. Klik Sini >>>


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

Tiada ulasan