Header Ads

ads header

Flash News

Cerita 2A.1A :- Slow & steady untuk mengambil-alih kuasa. Walaupun dahulunya berjuang untuk mengangkat & memartabatkan sahabatnya. Tetapi tidak lagi kini, kerana dia nampak ruang dan peluang untuk dirinya. Ya lah. Siapa tak mahu kuasa kan. Yang bijak 1A ni ialah, dia tak menunjukkan kemaruk sangat nak jadi orang No.1 negara. Tetapi sekali peluang didepan mata, tidak mungkin akan dipersiakannya.

2A :- Sekian lama, niat dan hasratnya untuk menjadi orang No.1 negara tidak dapat disangkal lagi. Bertahun berjuang malah hingga ke 'Lobang' penjara bukanlah perkara pelik. Kemaruknya jelas kelihatan. Sehinggakan sanggup mengenepikan sahabatnya yang selama 20 tahun membelanya walaupun telah dijatuhkan bersalah oleh mahkamah.

Ironinya kedua-dua 'A' ini dikaitkan kes dari kelas yang sama. Aku lebih senang sebut dengan perkataan 'Lobang' daripada aku sebut perkatan 'S*****T' atau 'L***T'.
Kini, berlaku PENOLAKAN antara keduanya.
Mengikut kaedah matematik adalah mudah sebenarnya.

A - A = 0
A - A maka tiada lagi 'A'....😂😂😂

FB
Yusri Ab Ghani

Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 Anda Peminat Kopi? Dapatkan Kopi Ginseng Tongkat Ali Disini >>KLIK SINI<< Sedap Pekat Melekat KAW KAW. PENGHANTARAN PERCUMA.
 Sakit BerTAHUN-TAHUN, Akhirnya SEMBUH apabila dia terjumpa SESUATU yang ...... >>KLIK SINI<< untuk info lanjut.
 Kelas Kek, Roti, Bun, Puff, Danish Dgn Video Chef. Belajar dari rumah. Klik Sini >>>


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

Tiada ulasan