Kanak-kanak disyaki hidap influenza meninggal dunia
JOHOR BAHRU: Murid Tahun Satu, Nur Dinie Damia Muhammad Noor Ain, 7, yang dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Sultanah Aminah (HSA) dan disyaki dijangkiti influenza, meninggal dunia pada jam 10.41 malam tadi.
Bapanya, Muhammad Noor Ain, 38, yang berkongsi berita sedih itu, turut memohon orang ramai mendoakan supaya roh anak bongsunya itu ditempatkan dalam kalangan golongan beriman.
"Anak saya dah tiada. Innalillahiwainailaihirojiun," katanya dalam mesej ringkas yang dihantar kepada pemberita menerusi WhatsApp, sebentar tadi.
Sementara itu, proses bedah siasat ke atas mangsa akan dijalankan malam tadi.
Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt
sila subscribe via telegram https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com






©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
Mencari Penapis Air MURAH dan Berkualiti?
BalasPadamBio ULTRA ALKALINE pilihan Terbaik? Kenapa?
1 - Harga jauh lebih Murah dr Jenama-jenama terkenal.
2 - Kualiti Air setanding dgn Jenama antarabangsa.
3 - Filter2 yg berkualiti dan mendapat Sijil HALAL JAKIM
4 - Servis Berkala, ada Warranty & Design menarik
5 - Pemasangan sepantas 1-2 Hari shj (Seluruh Semenanjung)
6 - Tiada bayaran bulanan
7 - Lebih 15 Model penapis air / water filter / master filter / water cooler dan lain2
HARGA bermula dr RM699
KAMI juga menjual semua jenis filter penapis air (Semua Model Termasuk Coway, cuckoo, Jik soo, hijrah, elken dan lain2) RM250 utk 4 Filter TERMASUK POSTAGE
http://penapis-air-bioultra.blogspot.com/
Hubungi:
0178895990 atau click https://wa.me/60178895990