Header Ads

ads header

Flash News

Kenyataan Media Anwar Ibrahim


Saya mengambil maklum pengumuman keputusan sesi temuduga bersama Yang Di-Pertuan Agong yang katanya gagal menyelesaikan kemelut politik yang sedang berlaku.

Saya kesal ia belum dapat diselesaikan dan rakyat terpaksa menunggu. Tentunya ketidakstabilan politik akibat perbuatan individu yang hauskan kuasa menyebabkan keresahan rakyat dan memberi impak kepada ekonomi.

Cuma, saya agak terkejut apabila keputusan ini hadir sebelum mesyuarat Majlis Raja-Raja yang dijadualkan esok. Adakah kedatangan Tun Mahathir ke Istana Negara pagi tadi untuk mendesak Yang Di-Pertuan Agong untuk membuat pengumuman seperti ini?

Sewajarnya kita menanti keputusan selepas mesyuarat Majlis Raja-Raja esok. Berikan mereka ruang untuk berbincang dan membuat keputusan demi masa hadapan negara.

Oleh itu, Majlis Presiden Pakatan Harapan akan mengadakan mesyuarat tergempar malam ini.

DS Anwar Ibrahim
27 Februari 2020


MR :  Gambar sekadar hiasan sahaja... tetapi boleh digambar macam itu


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


4 ulasan:

 1. Macam tak kenal Tun ? Kamu pon lebeh kurang sama ! Berbelit belit . Menyusahkan rakyat .

  BalasPadam
 2. Dasar pemerintahan yg bersekongkol dengan kafir. Walaupun agama sudah bagi panduan, kafir bagaimana yg harus kita santuni. Masih lagi percaya dengan orang yg menghina agama dan bangsa.

  BalasPadam
 3. Allah swt. RAB. kita yg ciptakan kita bagi tau sama kita melalui al quran. Yahudi,nasrani,majusi dan wasani(penyembah berhala). Mereka semua ni jgn dipercaya walau mati hidup semula. Awat bengap sangat kepala otak. Ada tuhan lain lagi kee selain Allah swt. Ya Allah. Ampuni la kami yg sombong ni ya Rabbi.

  BalasPadam
 4. Atuk Kerala dan Atuk liberal Mata satu sama sahaja sebab mereka menjadi khadam parti kafir harbi DA-Pigs.

  BalasPadam