Header Ads

ads header

Flash News

Perangai PH suka serang peribadi - Selepas keluar parti, gambar Hasnul bersama kereta mewah tular


Macam biasa PH akan mengunakan serangan peribadi nak mencari simpati rakyat dengan membuat pelbagai persepsi buruk. Sebelum ini serang Tg Adnan, sekarang serang Bekat Ketua Pemuda AMANAH kerana keluar parti. Takkan pakai kereta selepas keluar parti?? Tapi macai PH masih bodoh memahami politik licik PH.


Gambar bekas Ketua Pemuda AMANAH Nasional, Hasnul Zulkarnain Abd Munaim bersama sejumlah kereta mewah tular di media sosial sejurus pengumumannya keluar parti, sekali gus meninggalkan Pakatan Harapan (PH).

Melainkan kereta Toyota Camry yang merupakan kenderaan rasmi Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Perak (Exco), rata-rata warga maya mengaitkan dua kereta mewah lain dengan tindakan Hasnul menyokong kerajaan pintu belakang Perikatan Nasional (PN).

Dua kenderaan itu adalah jenis Velfire dan Lexus yang masing-masing berharga RM300,000 ke atas bahkan boleh mencecah setengah juta bergantung pada spesifikasi. Ekoran itu, warga maya yang dilihat penyokong PH terus-menerus mengecam Adun Titi Serong tersebut dengan mengaitkan biaya untuk menampung gaya hidup mewah.

Antaranya pengguna Facebook, ‎Daniel Zairin‎ yang mempersoalkan Hasnul akan bertanding di mana pada pilihan raya umum (PRU) akan datang. “Umno? Bersatu? Karier politik kau akan berakhir sejurus Dun Perak dibubarkan. Tunggu dan lihat,” ujarnya


MR :  PH mana ada isu negara yang membantu rakyat untuk diketangahkan melainkan memainkan sentimen aje.


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


Tiada ulasan