Header Ads

Header ADS

"So, you think PH didn't steal and was not corrupt"


Who lobbied for DAP chairman to be special envoy to China? 


3 Ramadan 1441: It was just a line from an FB response to a reader by the Communications and Multimedia Minister but Malaysiakini did well to catch it [Saifuddin ulas netizen: Adakah kamu yakin PH tak rompak?] and now wants Saifuddin Abdullah to clarify. If you ask me, the Minister should go into all the gory details, not just on who the hell lobbied for DAP chairman Tan Kok Wai to be made special envoy to China in 2018 despite Pakatan Harapan's promise to voters during the GE14 about political appointments (and did it behind his - the Foreign Minister's - back, too!), but on other corrupt practices and thievery, as well.
But if Saifuddin won't, we'd understand. He was part of that PH government that he helped topple.
Related:“If he (Saifuddin) doesn’t know, he can clarify with the PM or with me. I’m just a phone call away. I forgive his (Saifuddin’s) innocence. I hope he can do the appropriate clarification.” - Tan Kok Wai


MR :  PH fishing


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


7 ulasan:

 1. IC palsu apa cerita?
  PATI CHina berpuluh ribu datang Malaysia dan hilang apa cerita?
  Memburuk-burukkan Rohingya secara berlebihan untuk menutup isu PAT

  BalasPadam
  Balasan
  1. Tuduh menuduh dan membuat andaian jadi modal politik.walau tiada siapapun yang terancam,namun berkemungkinan terjadinya suasana konflik yang seharusnya dihindari.

   Padam
 2. Banyak orang duk menipu sana sini. Scammer orang politik lebih dahsyat dan lebih lumayan nampaknya... Wow..Tawaran harta dan tawaran kedudukan politik bermatlamat pengaruh dan wang dan sentiasa membiasakan diri dengan menipu.

  BalasPadam
 3. Dajjal turun gemuruh menyambut. Konco-konconya adalah sebagai kumpulan yang menang. Licik tipuhelah bukan kelentong. Telah menunjukkan kekuasaan dajjal itu semakin kuat. Dokongan manusia terhadap dajjal sangat menggerunkan. Sehingga manusia terpaksa mengakui jasa dajjal.

  BalasPadam
 4. Perancangan licik ialah projek tipu.

  BalasPadam
 5. SAYA MENYAMBUT ANDA SEMUA DI PAGE INI
  INI IALAH CERITA SAYA

  Saya MURNI SANTI, seorang wanita, ibu, kakak dan rakan dari (Bekasi), Indonesia, saya seorang PENGURUS ESTATE SEBENAR dan saya telah mengalami banyak tekanan kewangan baru-baru ini, tidak ada yang mahu meminjam wang kepada kami untuk menyelesaikan projek komersial kami yang telah dibina dalam beberapa bulan sekarang. Saya telah ditipu oleh beberapa syarikat pinjaman palsu yang menuntut sejumlah wang daripada saya tanpa kami menerima pinjaman.

  Saya kecewa, suami saya berusaha sebaik mungkin dan menolong, saya akan membunuh diri kerana kesakitan, terlalu banyak ditanggung dan saya kehilangan harapan, sehingga saya diperkenalkan kepada SEMUA PINJAMAN PEMBERIAN GLOBAL sebuah syarikat pinjaman yang ditaja oleh bank dunia itu sendiri.

  Saya memutuskan untuk memohon pinjaman dan menghubungi syarikat itu, pegawai pinjaman mereka yang benar-benar memberi saya harapan dan memberitahu saya jangan bimbang syarikat itu akan meminjamkan wang kepada saya, walaupun jumlah yang saya perlukan sangat besar, dan semua yang saya dapat berikan kepada mereka keperluan yang merupakan beberapa maklumat peribadi, yang saya lakukan.

  Saya melalui semua proses, mereka berjanji akan meminjamkan wang yang saya minta setelah mengesahkan saya layak untuk mendapatkan pinjaman, saya diminta untuk menunggu, yang paling mengejutkan adalah pinjaman yang dimasukkan ke dalam akaun saya dan saya mengesahkannya .. Kami syarikat kembali dari segi kewangan dan keluarga saya berjaya dengan baik ini menjadikan hidup saya lebih baik, saya bersyukur kepada Allah dan kepada semua PINJAMAN PEMBERIAN GLOBAL
  GMAIL ..... allglobalgrantloan@gmail.com

  UNTUK MENGHUBUNGI SAYA
  Murni Santi
  murnisanti55@gmail.com

  BalasPadam

Imej tema oleh A330Pilot. Dikuasakan oleh Blogger.