Header Ads

ads header

Flash News

Kebangkitan Islam Dan Covid-19


Assalamualaikum...

Saya ingin mencadangkan PAS menginisiatifkan satu siasatan untuk melihat punca bermula jemaah tabligh ini dijangkiti. Siasatan perlu menyeluruh termasuk menyiasat wakil jemaah dari Korea/jepun yg dtg ke Ijtima' tersebut. Kenapa Jemaah Tabligh?..sedangkan begitu byk perhimpunan yg tarikh dan masa yg sama dgn jemah tabligh juga dibuat.

Jemaah Tabligh mungkin telah menjadi mangsa 'Perancangan AgendaTertentu'. Kerana Tabligh adalah kumpulan yg bergerak di seluruh masjid seluruh negara, bermakna ia adalah 'Agen yg berpotensi' untuk merebakkan covid 19 kepada 'sasaran yg tepat' ( Iaitu Umat Islam yg masih berpegang kuat pd Agama yg kini berada di Masjid-masjid ). Kita jangan lihat ini semata-mata satu penyakit, tetapi lebih dari itu dalam maksud 'Peperangan Akhir Zaman'.

Formulanya mudah, Jika mereka berjaya menumpaskan 'kaki masjid' dgn 'Menutup seluruh masjid' bermakna mudahlah mereka mencapai kejayaan untuk menumpaskan kemaraan Islam. Banyak bukti dalam sejarah Islam yg menunjukkan kejayaan 'Formula ini'.

Mungkin ada yg bertanya 'Penyakit covid-19 ini juga merebak kpd orang bukan Islam termasuk Di seluruh Eropah' ...Saya ada jawapan tapi ia terlalu panjang utk dibahaskan disini. Kita dahulukan siasatan dlm negara kita dahulu.Wallahu 'alam.

Fadh,
Rembia.Melaka.


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


Tiada ulasan