Header Ads

Header ADS

Mahathir betul betul kantoi...... tak mengaku pulak tu sedangkan di buat keputusan bersama. Ini mamak banyak putar belit



Keputusan Parti Pribumi Bersatu ialah untuk keluar dari Pakatan Harapan adalah keputusan yang dipersetujuai oleh Mahathir sendiri selaku pengerusi.

Atokk terkantoi.. Mmg betul lidah bercabang.

Dia yang "Master Plan" behind the scenes, tapi masih teruskan lakonan untuk perdaya DAP dan PKR..๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ


MR :  Dah terkena, sedap kata Melayu bacul takut DAP, dia sendiri akui benci DAP


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt





............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


5 ulasan:

  1. Tak mengherankan. Org ini memang takde prinsip. Saya dah kenal sejak 40 tahun dulu lagi dan di confirm terus menerus dgn kelakuannya dari dari dulu sampai sekarang. Yang bahayanya orang muda2 di pru14 tak nampak ni. Sekarang diharap nampaklah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju encik. Teringat aku zaman 90 an dahulu, Ustaz Fadhil Noor pernah menzahirkan kekecewaannya terhadap 2 manusia ini. Betapa banyak kali kita orang Islam telah dikhianati oleh dua manusia ini.

      Padam
  2. Salam. ุงู„ู„ู‡ tahu & kenal DS Anwar Ibrahim. ุงู„ู„ู‡ tahu & kenal Tun Mahathir . ุงู„ู„ู‡ tahu & kenal TS Muhyiddin. ุงู„ู„ู‡ tahu & kenal kita semua. ุงู„ู„ู‡ tahu & kenal semua MP Muafakat Nasional. ุงู„ู„ู‡ tahu & kenal semua MP PERIKATAN NASIONAL. ุงู„ู„ู‡ berkuasa ke atas semua makhluknya. ุงู„ู„ู‡ tahu & kenal semua MP Pakatan Harapan. Bertaqwalah kpd ุงู„ู„ู‡ wahai sekalian AHLI PARLIMEN yang beragama ุงู„ุณู„ุง ู…. Ingatlah ุงู„ู„ู‡ , ingatlah padang mahsyar dan ingatlah hari akhirat. Wahai MP yang beragama ุงู„ุณู„ุงู… bersatu lah atas kalimah tauhid .

    BalasPadam
  3. Inilah pemimpin yang melemahkan orang Islam selama ini. Inilah pemimpin yang memburukkan nama orang Melayu sehinggakan orang non Muslim bersangka buruk terhadap orang Melayu.Hilang hormat terhadap orang Melayu hanya kerana pemimpin seperti yang tidak ikut prinsip dan hanya pandai menyalahkan orang lain. They do not take owner rship of their problem.

    BalasPadam
  4. Putar belit Atuk Kerala mengalahkan belitan ular sawa @ anakonda. Malangnya bagi raja ular kerana ia semakin tua dan kuasa belitannya semakin lemah menyebabkan orang ramai semakin berani menolak belitannya.

    BalasPadam

Imej tema oleh A330Pilot. Dikuasakan oleh Blogger.