Header Ads

Header ADS

Nampaknya ada PRK di Parlimen Muar (bersama video)



Oleh kerana berlakunya salah guna kuasa dan penyelewengan, Saya Syed Saddiq Syed Abdul Rahman ingin menjadi orang pertama yang akan meletakan jawatan sebagai Ahli Parlimen!

Adakah ini pun KENCING juga sebagaimana kencing-kencing biasa PH?


MR :  Ada telor?


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt





............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


14 ulasan:

  1. Puak2 ni sama saja macam kitol-kutty. Lebih baik kuarantin kan dia orang ni dengan puak2 rohingya dan bangla yang kena covid-19.

    BalasPadam
  2. Puak kHianat(PH) mandat rakyat

    BalasPadam
  3. Skrg ada peribahasa baru,,kalau jumpa ular dan org ph dlm masa yg sama perambat org ph sebab org ph lebih bahaya drpd ulaq

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan fitnah, kawal nasfu nafsi, hidup ni singkat aja, lebih baik diam drp memfitnah

      Padam
  4. Bongkak & riak. Padan muka budak hingusan ni. Sesungguhnya Allah tidak suka sesiapa yg kurang ajar dgn orang yg lebih tua

    BalasPadam
  5. kalau dia letak jawatan, dia nak kerja apa? mana boleh dia letak jawatan, sekarang ni pun kerja susah nak dapat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh mohon jd PA anuwar berahi.. Muka jambu gerenti dapat

      Padam
    2. Oi jangan kau. Hari tu dia dah cakap pasal goncang dunia. Dunia siapa pulak dia nak goncang?

      Padam
  6. Update terkini tentang SURAT LGE KEPADA BEKAS BOSS MACC SUKRI ABDUL YANG MENANGIS BAGAI NAK RAK DALAM SIDANG MEDIA..


    https://mykmu.net/2020/06/08/kunun-hanya-rujukan-tommy-guan-eng-kantoi-jual-nama-pm7-dalam-surat-kepada-sprm/

    Ada Komen dalam bahasa Melayu berkenaan dengan tulisan tangan dalam bahasa English kat situ.. siap bagi Sekali ni ye

    Tapi surat ini jelas ditulis “please lift the freeze as requested by YAB PM”?
    Ini bukan lagi rujukkan tapi dah macam arahan dah.
    PM7 dan Menteri Kewayangan PH ada campur tangan dalam urusan pejabat peguam negara dan SPRM ke?

    BalasPadam
  7. Yes PRK Muar come next.

    BalasPadam
    Balasan
    1. PRK lain jgn lupa, Pekan, Putrajaya, Bagan Datok, Pontian, Kinabatangan dan Baling pun akan menyusul...

      Padam
    2. Masuklah PD & Langkawi juga. Sedih laa. Pengampunan dulu tu layak ke dia jd MP? 🤭🤭🤭

      Padam
    3. Bukan ke 6 jahanam ni dalam proses pendakwaan mahkamah? Kalau disabitkan, nescaya PNkhianat hilang majoriti. Ape kene dgn PD & Langkawi? Berani ke PM Abah ni nk biarkan diorg disabitkan?

      Padam

Imej tema oleh A330Pilot. Dikuasakan oleh Blogger.