Header Ads

ads header

Flash News

Shahrudin sah letak jawatan timbalan menteri kerja raya tapi masih sokong PN


KUALA LUMPUR
: Ahli Parlimen Sri Gading, Datuk Dr Shahruddin Md Salleh mengumumkan peletakan jawatannya sebagai Timbalan Menteri Kerja Raya berkuat kuasa serta-merta.

Dalam satu kenyataan hari ini, Dr Shahruddin memaklumkan beliau telah membuat keputusan yang kurang tepat dengan menyertai kerajaan Perikatan Nasional.

"Dengan rasminya saya umumkan meletak jawatan perkara di atas berkuatkuasa mulai hari ini. Saya telah melakukan ijtihad politik yang kurang tepat iaitu dengan menyertai kerajaan Perikatan Nasional PN,

"Saya seharusnya meletakan keutamaan dengan membuat pertimbangan bahawa pengundi- pengundi di Parlimen Sri Gading P149 telah memilih parti Pakatan Harapan PH dalam PRU14," katanya.
Shahruddin menjelaskan beliau perlu meletak jawatan kerana dilantik oleh perdana menteri dari kerajaan Perikatan Nasional.

Astro AWANI sedang berusaha mendapatkan pengesahan dari Dr Shahruddin berhubung perkara tersebut.


Yang bengongny Pengarah Komunikasi PKR Fahmi Fadzil Majoriti tinggal 1,” ciapnya di laman Twitter. Dia tak baca habis surat kot!


MR :  Nanti ada psywar dan kencing rakyat lagi


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


4 ulasan:

  1. Kalau tak kuat iman teruklah kena psycho dengan madey.

    BalasPadam
  2. Orang mengundi ko dalm PH dengan harapan PH membantu rakyat tak menyusahkan rakyat. Tapi neh dah terbukti PH hanya indah nama dari kerja. Punah Harapan !!.. Sebelum ko letak jawatan tu, ko dah berada dalam kalangan orang yang berkhidmat untuk rakyat dan terbukti sekarang walaupun belum setahun jagung. Neh ko keluar, maknanya ko mengecewa harapan pengundi ko agar dapat berkhidmat untuk mereka. Ko kembali kepada mereka yang merapu. Title je DOKTOR ... hampeh.!!!

    BalasPadam
  3. PH was a self destruct govt.

    BalasPadam