Header Ads

ads header

Flash News

Mengulas Kononnya Sokongan pada Anwar perlu atas keinginan jujur selamatkan negara


Nak selamatkan negara daripada apa??? Sekarang negara telah diselamatkan dari golongan penipu yang menipu utk menang PRU14. Berjanji bulan dan bintang hanya sekadar pemanis kata, penyedap rasa dan halwa telinga. Akhirnya negara hancur, pemimpin berbalah siang malam sepanjang tahun takde masa rehat.

Sesama dlm parti terutamanya PKR di bawah pimpinan DS Anwar juga antara parti gabungan. Berebut nak jadi PM sehingga tutup tirai baru berhenti. Lepas tu sambung balik walaupun jadi pembangkang tai nak jawatan PM, pelik tapi benar.

Ini golongan yg kamu kata nak selamatkan negara???? Cermin diri dulu. Rekod kamu selama 22 bulan tak mudah dipadam. Ditambah dengan betapa sombong dan angkuh pemimpin2 DAP yang menghantui majoriti orang Melayu Islam. Bahkan rakyat biasa DAP pun jadi samseng seperti yg banyak diviral, lawan pihak berkuasa, buli, cakap besar.

Man Dungun

MR :  Nanti Anwar kata tak cukup majoriti pasal sokongan tak jujus!!   


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


1 ulasan:

  1. biarkan dia bercakap ikut suka hati dia, ibarat saja seperti debu yang berterbangan tak kemana pun berlegar diawan-awangan, asalkan syok sendiri atau puak2nya

    BalasPadam