Header Ads

ads header

Flash News

Sepatutnya anak Zahid tannya bapa dia ada 'telor' tak?Anak Presiden Umno, Nurulhidayah Ahmad Zahid meletak jawatan sebagai ahli Perbadanan SME Corp, agensi Kementerian Pembangunan Usahawan (Medac), dipercayai sebagai menyahut seruan perwakilan pada PAU2020.

Nurulhidayah memaklumkan hal itu pada satu hantaran di Instagram malam tadi yang disertai surat perletakan jawatannya serta-merta bertarikh 6 April lalu kepada Menteri Pembangunan Usahawan Wan Junaidi Tuanku Jaafar.

"Jawatan yang dilantik saya sukarela lepaskan.

"Jawatan yang dipilih atas pemilihan yang sah, wajib dipertahankan.

"Soalan saya siapa tidak ada 'telor' sekarang," katanya yang dilantik ke jawatan itu pada 4 Januari lalu.

Nurulhidayah ni pakaian dah elok, tutup aurat tapi cakap tak bersopan tak ada akhlak, lucah. Mungkin hasil daripada makanan dan kekayaan yang diperolihi adalah dari duit haram.

Sepatut dia malu dengan perangai bapak dia, wang anak yatim dan tahfiz pun buat macam wang sendiri.

Bapak dia ada 'telor' tak belakang UMNO buat lain, depan UMNO cakap lain. Kalau orang ada prinsip mengaku sahaja UMNO nak bersama dengan PKR.

Nasir Ramlee


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

MindaRakyat Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.


3 ulasan:

  1. konspirasi pihak tertentu untuk merosakkan kerjasama MN, BN dan kerajaan PN telah terdedah. Disebabkan golongan kacang lupakan kulit/melepaskan anjing tersepit dan habis manis sepah dibuang DIkalangan umNONGOK.....ADA TELOR atau BERTELOR KEPALA nanti

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah dia resign,,anak bapak sama je akal semua nak sakau,,apa rakyat msia lain tk layak ke jawatan yg dia dpt tu,,sebab dia anak presiden umno maka layak pgg skarang,,,persetan dgn dia ni

    BalasPadam
  3. harap2 sempat lah korang yg mengata ni cari tok zahid n anak nya kt padang masyar nnt...

    BalasPadam