Header Ads

ads header

Flash News

Amaran! Jangan beri laluan campur tangan DAP!


MENTERI di Jabatan Perdana Menteri, Dr Mujahid Yusof jangan ingat amaran dari beliau digeruni oleh umat Islam. Beliau dilaporkan memberi amaran jangan mempertikaikan pelantikan wakil DAP sebagai Ahli Lembaga Pengarah Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM).

PAS beri amaran jangan berterusan memberi laluan campur tangan DAP dalam urusan Islam.

Pada sidang Parlimen yang lalu Ahli Parlimen dari DAP mendesak kerajaan memberi kebebasan kepada penganut Syiah menjalankan aktiviti mereka. Seorang lagi Ahli Parlimen DAP yang kanan dan memegang jawatan Menteri dilaporkan dalam satu prosiding mahkamah sebagai tidak bersetuju kedudukan Islam sebagai Agama Persekutuan seperti terkandung dalam Perlembagaan Malaysia.

DAP berterusan cuba menghalang usaha memperkasakan institusi Mahkamah Syariah dengan pelbagai alasan.

Ingat, 63 peratus rakyat Malaysia adalah umat Islam yang ada had kesabarannya dan tidak teragak-agak mempertahankan Islam jika terus diganggu.

Ingat, Amaran Allah S.W.T mengatasi amaran beliau.

YB HAJI AHMAD AMZAD HASHIM

Ahli Parlimen Kuala Terengganu
31hb Januari 2019 - HARAKAHDAILY 31/1/2019


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅCara mudah buat bisnes tanpa promosi sakan pada pelanggan, tapi pelanggan sendiri yang cari kita. Buat online je..๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

1 ulasan:

  1. 3:149 Wahai orang-orang yang beriman! Jika kamu taatkan orang-orang yang kafir nescaya mereka akan menolak kamu kembali kepada kekufuran, lalu menjadilah kamu orang-orang yang rugi.

    BalasPadam