Header Ads

ads header

Flash News

Anwar Lancar 1.4 Juta sempena PRK Semenyih


1) Dulu isu 90juta pun kata ada bukti bagai. Siap ada salinan cek, siap ada yang lihat dengan mata kepala sendiri lagi. SPRM kata tak ada transaksi 90juta dalam akaun PAS. Maka isu 90juta jadi hambar.

2) Tapi PAS mesti diganggu dengan isu duit sepanjang masa. Timbul pula isu 1.4juta. Secara rasminya, isu 1.4juta dilancarkan malam tadi oleh DS Anwar. Method biasa, cakap saja ada bukti, tapi jangan tunjuk.

3) Kalau PAS bengang, suruh PAS saman. Kita tau, PAS tak ada duit nak saman. Saman sekerat saja, lepas tu tarik balik selesai luar mahkamah. Mahacai kita boleh galak serang PAS lagi.

4) Lepas tu SPRM kata tak ada transaksi 1.4juta dalam akaun PAS. Maka selepas itu isu 1.4juta pun jadi hambar. Tapi PAS mesti diganggu lagi dengan isu duit sepanjang masa. Akan timbul pula isu juta-juta yang lain pula. Supaya mahacai kita tidak ketandusan peluru untuk menyerang PAS.

5) Isu juta-juta juga kita kata ada bukti, tapi macam biasa, jangan tunjuk. Kalau PAS bengang, PAS akan saman sekali lagi. Macam biasa, PAS tak ada duit. Mungkin sekerat jalan saja saman, lepastu selesai luar mahkamah. Mahacai kita boleh serang PAS lagi.

6) Lepas tu SPRM kata tak ada transaksi juta-juta dalam akaun PAS. Maka selepas itu isu juta-juta pun jadi hambar. Tapi PAS mesti diganggu lagi dengan isu duit sepanjang masa. Akan timbul pula isu juta-juta-juta yang lain pula. Supaya mahacai kita tidak ketandusan peluru untuk menyerang PAS.

7) Isu juta-juta-juta juga kita kata ada bukti, tapi macam biasa, jangan tunjuk. Kalau PAS bengang, PAS akan saman sekali lagi. Macam biasa, PAS tak ada duit. Mungkin sekerat jalan saja saman, lepastu selesai luar mahkamah. Mahacai kita boleh serang PAS lagi.

8 ) Lepas tu SPRM kata tak ada transaksi juta-juta-juta dalam akaun PAS. Maka selepas itu isu juta-juta pun jadi hambar. Tapi PAS mesti diganggu lagi dengan isu duit sepanjang masa. Akan timbul pula isu juta-juta-juta-juta yang lain pula. Supaya mahacai kita tidak ketandusan peluru untuk menyerang PAS.

9) Sampailah PRU15. Orang PAS letih dengan isu juta-juta-juta-juta. Usrah pun tak ikut. Asyik main FB nak lawan mahacai. Program parti pun hidup segan mati tak mau. Sebab asyik nak layan isu juta-juta-juta-juta.

10) Daftar pemilih pun baru nak buka balik buku. Dah terlambat. Selama ini sibuk melayan mahacai dan isu-isu panas pasal duit, lupa daftar pemilih. Sembang dapat ahli baru mengalahkan AMANAH. Tapi yang daftar pemilih tak banyak. Maka PRU15 pun masih sama juga, kita akan terus menang.

Dr Tanaka Mustafa

MR :  Mahathir penipu, Anwar pembelit.... Negara kita perlu diselamatkan daripada 2 manusia yang dah lebih 20 tahun rosakkan negara!


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅCara mudah buat bisnes tanpa promosi sakan pada pelanggan, tapi pelanggan sendiri yang cari kita. Buat online je..๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
 Dapatkan Vitamin C Harian Anda Disini >>>Klik Sini<<< Sebotol ada 100 tablet Harga RM60 sahaja.Penghantaran PERCUMA ke Seluruh Malaysia


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

1 ulasan:

  1. Soal dosa itu urusan masing2,maka kalu mati,golek sendiri kedlm kubur.Dihujung usia gandkan dosa melalui fitnah.jadikan fitnah sebagai jariah dosa utk tuaian hari akhirat.Moga Allah beri hidayah dan keampunan kpd saudara2 kita

    BalasPadam