Header Ads

ads header

Flash News

Anwar sahkan Shafie Apdal menyokong usaha menjatuhkan Dr Mahathir (bersama video)Mengapa Bersatu masuk ke Sabah terjawab apabila Anwar mengesahkan telah mendapat sokongan Shafie Apdal dan Warisan. Dr Mahathir yang mempunyai sumber maklumat pasti telah menghidu lebih awal pemimpin yang mengkhianatinya.

Tular menerusi aplikasi WhatsApp dan media sosial hari ini, rakaman suara Presiden PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim mengesahkan mahu menjatuhkan Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad.

Menerusi rakaman suara yang berdurasi 1 minit itu, Anwar memaklumkan sudah berunding dengan Dato’ Seri Shafie Apdal Ketua Menteri Sabah yang juga Presiden Warisan bahawa beliau akan menyokongnya.

“Saya bercakap dengan Shafie baru-baru ini dia beritahu saya apa yang Tun buat di Sabah memberi kelebihan kepada kita, Shafie confirm, confirm solid dengan kita”. katanya.

Sementara itu portal Malaysia-today.net melaporkan rakaman audio itu sebagai Anwar Ibrahim Kantoi: Langkah Menjatuhkan Mahathir Sudah Bermula.

Sebelum ini PAS mendakwa terdapat usaha undi tidak percaya terhadap Tun Dr Mahathir yang mahu menyegerakan usaha Anwar sebagai Perdana Menteri.

Tidak menghairankan jika Dr Mahathir telah menghidu kegiatan Shafie Apdal lebih awal dan membuat keputusan Bersatu masuk ke Sabah bagi mengurangkan kekuatan Shafie dan Warisan di Sabah.

[http://sabahkini2.com/en/news/1706/video-anwar-sahkan-shafie-apdal-menyokong-usaha-menjatuhkan-dr-mahathir-/view]

MR :  Sekarang kena atas kepala sendiri... kan terburai


Untuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Anda Perut BUNCIT, Usus Kotor, Berat Badan Berlebihan? KLIK SINI UNTUK DETOKS TUBUH ANDA
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅCara mudah buat bisnes tanpa promosi sakan pada pelanggan, tapi pelanggan sendiri yang cari kita. Buat online je..๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
 Dapatkan Vitamin C Harian Anda Disini >>>Klik Sini<<< Sebotol ada 100 tablet Harga RM60 sahaja.Penghantaran PERCUMA ke Seluruh Malaysia


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

Tiada ulasan